Mali savjeti
0

Budite predmet požude svake žene

Sarajevo-x.com
Iako vlada mišljenje da muškarci trebaju "juriti" za djevojkama, svi oni žele da budu "predmet" požude pripadnica ljepšeg spola.

Da bi vas djevojke primjećivale i "trčale" za vama, nije potrebno da imate nadnaravne moći i da činite nemoguće. Stručnjaci nude nekoliko savjeta uz pomoć kojih ćete postati zaista neodoljivi damama.

Prije svega, bitno je da imate samopouzdanja, odnosno da vjerujete u sebe i u svoje sposobnosti, pišu britanski mediji.

Naravno, sve dame vole tajnovitost. Stoga, kada upoznate djevojku koja vam se dopada ne žurite da joj ispričate sve detalje iz svog privatnog života. Umjesto toga budite tajnoviti i pustite je da sama otkriva stvari koje je interesuju u vezi vas, savjetuju stručnjaci.

Naravo, svaka žena "pada" na humor. Stoga, naoružajte se šarmom, smislom za humor i krenite u osvajanje. Ni malo igre nije na odmet. Sačekajte sa odgovorom na poruku, tako će duže misliti na vas. Ali, ne pretjerujte u taktiziranju.

I, naravno ne zaboravite na komplimente i sitne znake pažnje, jer svaka dama voli da se osjeća poput princeze, a ako je iznenadite buketom cvijeća ili romantičnom porukom, baš vi ćete biti njen princ.