Ljubav i veze
0

Britanka u dvije godine spavala sa 50 muškaraca

Sarajevo-x.com / FENA
Osamnestogodišnja Britanka Cheryl Tunney šokirala je Britance nakon što je za jednu televizijsku emisiju priznala da je u samo dvije godine spavala s 50 muškaraca. Nevinost je, kaže, izgubila sa samo 16 godina, a većinu muškaraca s kojima je upražnjavala seksualne potrebe upoznala je na internetu.

Uglavnom je to, priznala je, bio seks za jednu noć pri čemu nije uvijek rabila zaštitu. Njezina majka Debbie nije bila svjesna promiskuitetnog načina života svoje kćeri, koja je otvoreno progovorila o svom seksualnom životu za BBC-jevu seriju emisija pod nazivom "Sex… With Mum and Dad".

Tunney je priznala kako obožava čavrljati s nepoznatim muškarcima putem interneta. Nekada bi, kako je kazala, sve završilo samo na razgovoru o običnim stvarima, a nekada bi jedna ili druga strana inicirala seks.

Majka tinejdžerke koja je svojim priznanjem šokirala britansku javnost, sve do emisije nije znala za broj muškaraca s kojim je njezina kći seksualno općila. "Koliko sam ja znala, bilo ih je osam ili devet", kazala je uznevjereno majka, dodavši kako se najviše boji da njezina kći ne bi bila silovana, budući da se sastaje sa svim tim nepoznatim muškarcima.

Tinejdžerka je kazala kako se oduvijek suviše sramila razgovarati o seksu s majkom, pa se o toj temi educirala iz medija.