Kruna desetogodišnjoj vezi
0

Ajla i Vilijam osvojili nagradno vjenčanje

Piše: Adisa Pobrić
Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić izabrani su u konkurenciji 17 prijavljenih parova na <a href="http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/vezeiseks/clanak/110304058">nagradnu igru</a> koju je naš portal organizovao u saradnji sa Centrom Skenderija.
Dvadesetsedmogodišnja Ajla, diplomirani inžinjer poljoprivrede sa trenutnom adresom u Kaknju, i dvadesetosmogodišnji Zeničanin Vilijam upoznali su se još u srednjoj školi, a zaručili prije godinu. Zaruke će krunisati brakom u okviru Sajma vjenčanja u Sarajevu početkom aprila.

Na pitanje kako su se odlučili prijaviti na nagradnu igru, odgovorili su da je to bilo spontano.

"Vidjevši oglas na vašoj stranici rekla sam: Zašto ne? Veza nam je puna iznenađenja, pa zašto i ovaj najvažniji dan u našoj vezi ne bi bio jedno veliko iznenađenja za nas oboje", kazala je Ajla.

To što će njihovo vjenčanje biti javno, pred medijima, nimalo im ne smeta.

"S obzirom na stručni kadar koji je zadužen za organizaciju, ne sumnjamo da će bilo koji segment ove manifestacije doći u pitanje, kao ni sam čin našeg vjenčanja. Javno vjenčanje za nas predstavlja veliki izazov i spremni smo pred auditorijem izgovoriti sudbonosno da", poručio je zaljubljeni par, koji ističe kako je njihova desetogodišnja veza puna ljubavi, povjerenja i razumijevanja.

Ajla i Vilijam će također otići na petodnevni medeni mjesec na atraktivnu lokaciju, a bit će im obezbjeđeni i oprema i poklon paketi kozmetičkih brendova i ostalih izlagača i partnera manifestacije Dani vjenčanja.