"Moja grozna draga"
0

FOTO / Agencija za upoznavanje ružnih ljudi slavi prve zaruke

Sarajevo-x.com
Tom Clifford i Janine Walker prvi su par koji se zaručio, nakon što se ljubav rodila uz pomoć prve britanske agencije za upoznavanje ružnih ljudi.

Iako on priznaje da "ima lice koje tjera djecu u plač", njegova draga zove ga "zgodnim princem" i za nekoliko mjeseci će se vjenčati.

Par se sreo prije manje od mjesec dana na stranici www.theuglybugball.com, web stranice za upoznavanje ružnih ljudi.

Neobični par izašao je četiri puta, shvatili su da gaje istu ljubav prema hrani i TV večerama, što je bilo dovoljno za zaruke. Vjenčanje planiraju ove zime.

"Godinama su me žene ismijavale zbog mog izgleda. Uvijek sam mislio da sam previše ružan da bih upoznao "pravu", ali mi se život promijenio kada sam sreo Janine. Ona je ljepotica i volim je na svaki mogući način. Još uvijek ne vjerujem da mi se ovo dešava", rekao je uzbuđeni Tom.

Tom je bio samac od 1998. godine, a Janine je upoznao na stranici u augustu ove godine. Poslao joj je e-mail, a sve ostalo je historija.

Glasnogovornik stranice rekao je da su to prve zaruke njihovih posjetitelja i da su sretni zbog toga.

"Poklonili smo im putovanje za medeni mjesec i želimo im svaki uspjeh u budućnosti", rekao je glasnogovornik.

"Shvatam da Tom nije Brad Pitt, ali nisam ni ja Angelina Jolie. Ljepota je u oku posmatrača i za mene je Tom savršen, zgodni princ. Sretna sam što sam ga srela i zaljubljena sam do ušiju", rekla je Janine, prenosi "Daily Mail".