Ljubav i veze
0

5 najčešćih grešaka prilikom seksa

Sarajevo-x.com
Svi parovi imaju uspone i padove u seksualnom životu, ali stručnjaci za spolni život parova, otkriva iVillage.com, pronašli su pet najčešćih grešaka koje oba partnera čine prilikom seksa:

1. Izbjegavanje oralnog seksa, ako žena izbjegava svaki kontakt sa spermom i gnuša se oralnog seksa, to će upropastiti seksualni odnos, slažu se stručnjaci. Isto tako, muškarac koji odbija oralni seks i ne podnosi miris vagine, ženu ostavlja nezadovoljnom. A i nezadovoljenom.

2. Strah od eksperimentiranja, ako partner želi da se obučete kao francuska sobarica ili medicinska sestra, nikad nemojte reći "S kojeg si ti planeta?", jer ako odnos ne vodi u bol ili psihičko zlostavljanje, eksperimentiranje je uvijek dobrodošlo.

3. Strah od preuranjenog orgazma ili izostanka orgazma, muškarci su često opterećeni prvim strahom, a žene drugim. Savjet stručnjaka je masturbacija- jer ćete jedino tako ispitati svoje tijelo. 95% žena koje postignu orgazam masturbiranjem, mogu ga doživjeti i za vrijeme seksualnog odnosa.

4. Incijativu uvijek prepuštate partneru, žene češće čine ovu grešku nego muškarci, a istraživanja pokazuju da muškarci uživaju kad žena uzme stvari u svoje ruke i preuzme kontrolu

5. Lako se postidite, seksualni odnos pun je različitih zvukova koje ne možete kontrolirati, a žene su opsjednute i fizičkim izgledom u krevetu tj. kako će ih partner vidjeti bez šminke kad dođe jutro ili da li će primjetiti celulit. Istraživanja pokazuju da većina ljudi takve stvari u krevetu ne vidi.