lifestyle
0

Uručene Coca-Cola light nagrade

Sarajevo-X
U okviru ekskluzivne promotivne aktivnosti Coca-Cola light u Bosni i Hercegovini pod nazivom «Spojite se u srebrnom izazovu», danas su u Tuzli predati ključevi automobila BMW 116i.

Dobitnici MasterCard kartice od 25.000 KM i 10 Canon fotoaparata su već obavješteni o načinu preuzimanja svojih nagrada.

Dodjelu nagrada vodila je bosanskohrecegovačka «Silver Lady» Ivana Petrović, koja se još jednom zahvalila svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, te se, zajedno sa sretnim vlasnikom novog BMW 116i, prva provozala ulicama Tuzle.

Da podsjetimo, ove godine na Noći Srebrnog izazova koja je održana u Sarajevu 23. februara prisustovala je i Wendy Sarria, južnoafrički top model i zaštitno lice Coca-Cola light, koja je za svog srebrnog para izabrala najpoželjnijeg bh. neženju - Danina Alimanovića. Danin je ovu titulu osvojio u jakoj konkurenciji koju su činili maneken i voditelj TV Pink BiH Boris Cigler i Dejan Radović, aktuelni mister BiH.

Drugi dio ovog okupljanja predstavnici Coca-Cole su iskoristili za predstavljanje detalja nove nagradne igre «Coca-Cola SoundWave», u kojoj Coca-Cola promovira svoju vezu sa muzikom. U nagradnoj igri, od 16. maja do 13. juna, učesnici mogu osvojiti 14.000 propusnica za koncert Bijelog dugmeta u Sarajevu 15. juna, a nakon toga, do 29. jula, mogu osvojiti BMW Z4, 20 mobitela Sony Ericsson ili 50 Sony MP3 playera. Svi oni koji osvoje propusnice za koncert Bijelog dugmeta, iste će moći preuzeti svaki dan od 10:00 - 19:00 sati u periodu od 25. maja do 14. juna 2005. godine na jednoj od slijedećih lokacija: BANJA LUKA: Kino Palas, Trg Krajine bb BIHAĆ: Bosanska 17 (u prostorijama agencije Stella) MOSTAR: Pavarotti centar, Maršala Tita 179 SARAJEVO: KSC Skenderija - Dom mladih, Terezije bb

TUZLA: Miška Jovanovića bb (zgrada pored kina Centar) Na dan koncerta, 15. juna, dobitnici će svoju propusnicu moći preuzeti u Sarajevu od 08:00-17:00 sati. Maida Baščaušević PR Manager u Coca-Cola HBC B-H d.o.o ovom prilikom je izjavila: «Izuzetno nam je drago što smo ove godine, neposredno po završetku jedne, praktično isti dan, krenuli sa novom nagradnom igrom u kojoj imamo još vrijednije nagrade. Coca-Cola svojim potrošačima uvijek nastoji pružiti nešto novo, neki poseban doživljaj, te zbog toga pozivamo građane Bosne i Hercegovine da učestvuju u novoj nagradnoj igri «Coca-Cola SoundWave» i osvoje propusnice za koncert Bijelog dugmeta koji će se održati 15. juna na stadionu Koševo. Kao sponzor ovog koncerta Coca-Cola će podijeliti 14.000 propusnica sretnim dobitnicima, tako da svi oni koji pošalju SMS kodove za učešće u nagradnoj igri do 13. juna zaista imaju velike šanse da osvoje propusnicu. Pored propusnica za koncert, u finalnom izvlačenju 29. jula biti će izvučeni i dobitnici BMW Z4, 20 mobitela Sony Ericsson i 50 Sony MP3 playera.»