lifestyle
0

Udala se Liv Tyler

Klix.ba
Možda se ne mogu mjeriti po ljepoti, ali se barem vole...
Možda se ne mogu mjeriti po ljepoti, ali se barem vole...
Glumica <b><a href="http://www.lovelylivtyler.com" target="_blank">Liv Tyler</a></b> se udala za njenog dugogodišnjeg dečka <b>Roystona Langdona</b>, pjevača grupe <b><a href="http://www.spacehog.com/" target="_blank">Spacehog</a></b>.

25-godišnja Liv i 30-godišnji Royston su se vjenčali 25. marta u vili na Karibima, nakon trogodišnje veze. Liv Kako kaže njena glasnogovornica, ceremoniju je nakon sedam dana u New Yorku popratila mala zabava za porodicu i prijatelje.

Liv Tyler, kćer rockera Stevena Tylera iz grupe Aerosmith i Bebe Buell, jedne od najpoznatijih groupie djevojaka svih vremena, svoju je karijeru započela kao fotomodel u tinejdžerskim godinama, ali se za godinu dana okrenula glumi. Najbolje je poznajemo kao vilenjakinju Arwen u trilogiji Gospodara prstenova, a pojavila se i u filmovima Armageddon, Inventing The Abbotts i That Thing You Do.

Što se tiče Langdona, on je rođen u Leedsu na sjeveru Engleske, ali se sa 19 godina preselio u New York kako bi živio sa svojim bratom Anthonyem, također članom Spacehoga. Bend je formiran 1994. godine i poznat po pjesmi In The Meantime i albumu Resident Alien. Langdon ovog ljeta planira započeti svoju solo karijeru.