lifestyle
0

U Srbiji će biti objavljena imena političara koji su koristili usluge prostitutki?!

Sarajevo-x.com
Šef bordela u Srbiji, Slavoljub Veljković, je u srijedu izjavio da će odati imena svih političara koji su platili usluge eskorta, ako zakon o legalizaciji prostitucije ne bude usvojen.

On je izjavio za beogradske medije da mnogi utjecajni političari redovno plaćaju za seks, dodajući da je hipokritično da ti isti političari ne dozvoljavaju usvajanje zakona koji će za 7.000 ženskih i muških prostitutki koji rade u Srbiji obezbijediti zdravstveno i životno osiguranje, uz bolje uvjete rada.

Veljković vodi Asocijaciju noćnih klubova Srbije, koju sačinjavaju vlasnici 130 noćnih klubova, a koji su zajedno sa timom pravnih stručnjaka, stavili u parlamentarnu proceduru prijedlog legalizacije prostitucije u Srbiji.

Asocijacija je već objavila da će prostitutke održati protest ispred zgrade vlade u Beogradu, ako parlament nastavi da ignorira ovo pitanje.

Veljković je izjavio da, ako nakon demonstracija ne bude reakcije, on planira objaviti imena svih političara koji su platili prostitutkama za njihove usluge.