lifestyle
0

FOTO / Shopping Festival u Importanne Centru

Sponzorirani članak
Ljeto je tu! Godišnji odmori i egzotične destinacije su glavna tema na poslijepodnevnim kafama, pauzama na poslu pa i kod kuće. Pitanja su ista - gdje putovati, s kim, koliko dugo ostati, šta vidjeti i koji turistički aranžman odabrati?

Svima koji putuju želimo sretan put i ugodan odmor. No, za one koji preferiraju ljeto provesti u hladu shopping centra, Importanne Centar organizuje veliku nagradnu igru "Shopping Festival u Importanne Centru", gdje posjetitelji tokom vrelih ljetnih dana imaju priliku uživati u mnoštvu zanimljivih sadržaja i osvojiti neku od vrijednih nagrada. Shopping festival traje od 01.07. do 30.09. 2010. a najsretniji posjetitelj kući vozi glavnu nagradu Renault Fluence. Posjetitelji mogu učestvovati tako što na info pultu prilože račun sa minimalnim iznosom od 10 KM iz bilo koje prodavnice u Importanne Centru.

Tokom "Shopping Festivala" posjetitelje očekuju i zanimljivi sadržaji kao što je "Family Day", koji polako postaje svojevrsna tradicija Importanne Centra. Svake nedjelje roditelji i mališani mogu provesti ugodno vrijeme u Centru, družiti se sa urnebesnim maskotama i kući ponijeti poklone iznenađenja.

Posjetitelje tokom ljeta očekuju i brojne pogodnosi i iznenađenja u radnjama. Vidimo se u Importanne Centru - centru modernog življenja.