lifestyle
0

Severina: Kaseta je ukradena nakon što sam je svojim rukama uništila

NINA
Poznata hrvatska pjevačica Severina u sinoćnjem je ekskluzivnom intervjuu za emisiju "Večeras s Joškom Lokasom" govorila o aferi vezanoj za snimku na kojoj su prikazani njeni intimni odnosi s tadašnjim partnerom, poznatim hercegovačkim biznismenom.

"Uvijek sam se trudila svoj privatni svijet zadržati privatnim. U životu nemam nikakvih tajni, ali privatnost je privatnost. Nije mi padalo na pamet da to zafejkam, to je moja privatna snimka. Ne bih mogla govoriti o tome kako je ona ukradena, time bih policiji otežala postupak", kazala je Srverina Lokasu.

Naime, sporna kaseta snimljena je 2002., a nakon objavljivanja na Internetu postala je predmetom rasprave cijele i Hrvatske, ali i šire.

"Ja sam tu kasetu svojim rukama uništila, a kako je ona izašla van, to je stvar istrage. Da, snimka je ukradena. Ne mogu reći otkud, bila je u mom privatnom vlasništvu. Ucjene nije bilo, nikakvog iznuđivanja. Čula sam da se pojavljuju razne spekulacije, ali to otežava stvar policiji", objasnila je pjevačica, dodajući kako je to jedna jedina kaseta te da nema videoteku.

Severina uskoro sprema novi album koji bi trebao izaći ove godine, a kako je poznato ona se danas nalazi u ljubavnoj vezi sa Srečkom Vargekom, hrvatskim biznismenom s kojim uskoro planira vjenčanje.