Interpretator snova
0

Sanjali ste most? Bojite se budućnosti

Sarajevo-x.com
Probudili ste se obliveni hladnim znojem, nervozni jer se niste pripremili za važan sastanak ili jer vas neko ganja? Bez obzira koliko obični, strašni, zbunjujući i bizarni bili vaši snovi, oni najvjerovatnije imaju dublje značenje.

O tome šta pojedini vaši snovi znače piše Ladies' Home Journal.

Buđenje. Sanjati da se budite i ustajete, a zapravo još spavate, može signalizirati opiranje da se suočite s izazovima u vremenima promjene, kakva su, recimo, udaja ili novi posao. Ali, opet, ovaj san može značiti i da se uskoro moramo probuditi.

Kad predmet oživi. Bizarne transformacije predmeta u živa stvorenja mogu značiti da se sanjač osjeća spremnim konačno pokazati svoj potencijal. Ako se predmet pretvori u čudovište, to može biti upozorenje da se ne opirete tome da neko sazna koliki je vaš potencijal.

Mijenjanje godišnjih doba ili doba dana. Iznenadna promjena zime u ljeto ili noći u dan možda je pokazatelj novih pozitivnih promjena u životu spavača. U drugu ruku, suprotna promjena - ljeto u zimu ili dan u noć - može značiti da vas čekaju teža vremena, kao i da imate potrebu suočiti se i obuzdati neke potencijalno opasne impusle.

Nepoznato okruženje. Alarmantno groteskno okruženje može značiti da smo nespremni ili nesposobni uhvatiti se ukoštac s nepoznatim. Kakogod, prijateljski ljudi koji vas upućuju na ulaz u intrigantnu zgradu može značiti da vam se smiješi nova poslovna prilika koja vam je izazovna.

Most. Most označava prelaz između ugodne sadašnjosti u nepredvidivu budućnost. Prelazak mosta može značiti da smo spremni da idemo naprijed.

Destrukcija i ruševine. Prizore uništenja možemo povezati s promjenama u životu. Kuća koja se nalazi među ruševinama može predstavljati razvodom razorenu porodicu. Oboreno drveće moglo bi simbolizirati želju porodice za preseljenjem.

Gubljenje kontrole nad vozilom. Ukoliko u snu izgubite kontrolu nad svojim automobilom, to možda označava vašu brigu zbog toga što ne znate kuda dalje sa svojim životom. Ukoliko zalutate i u potrazi ste za pravim putem u nepoznatom gradu, taj bi san mogao simbolizirati strah od gubljenja identiteta.

Nosite masku. Nošenje maske u snu može biti povezano s načinom na koji nas drugi vide, ali i s načinom na koji vidimo sami sebe.