lifestyle
0

Robert De Niro progonio Whitney Houston

NINA
Nova biografija slavnog glumca Roberta De Nira otkriva kako je bio opsjednut s Whitney Houston te kako je njegov otac imao homoseksualne afere s nizom proslavljenih umjetnika.

Autor biografije John Baxter tvrdi da je umjetnik Robert De Niro stariji, koji je preminuo 1993., bio ljubavnik pjesnika Roberta Duncana, književnika Tennesseeja Williamsa i slikara Jacksona Pollocka - iako je bio oženjen za Virginiju Admiral, majku slavnog glumca Roberta De Nira.

U De Nirovoj biografiji otkriva i kako je poznati glumac agresivno progonio Whitney Houston u vrijeme dok je bila mlada pjevačica u usponu. Legendarni glumac neprestano joj je slao cvijeće i poklone i pokušavao je nagovoriti da pristane s njim glumiti u filmu "Love Me Or Leave Me", remakeu hita iz 1955.

Kako piše autor knjige, Whitneyini roditelji spriječili su ulazak svoje kćeri u svijet filma preko zvijezde "Razjarenog bika", vjerujući da će njena karijera završiti prije nego što je započela ukoliko se s njim upusti u vezu.

"Roditelji, s kojima je tada živjela, savjetovali su joj da se kloni čovjeka, koji je, osim što je bijelac, gotovo dvostruko stariji od nje. Za mladu crnu pjevačicu ta bi veza bila jednaka samoubistvu", piše u knjizi.