Najveća ušteda do sada
0

Uživajte u hotelu Bohinj Park ECO u Sloveniji za samo 581 KM

Sponzorirani članak
eKupon.ba, prvi bh. portal za grupnu kupovinu, koji je do sada uspješno realizovao 143 ponude sa preko 20 hiljada kupljenih kupona, čime je ušteđeno blizu 600.000 KM, nastavlja sa iznenađenjima za korisnike. Regionalnom ponudom, koja je objavljena u utorak, eKupon je dokazao da se granice ka boljem uvijek mogu pomijerati. Riječ je o ponudi sa 50 posto popusta na tri noćenja za dvije osobe u hotelu Bohinj Park ECO, na rubu Triglavskog narodnog parka u Bohinjskoj Bistrici. Umjesto 1162 KM, platite 581 KM i ostvarite najveću uštedu do sada.

Najtraženija ponuda na portalima za grupnu kupovinu u regionu, konačno je dostupna i na tržištu BiH. Bohinjski hotel sa pet zvjezdica je najviše nagrađivani hotel u Sloveniji i prvi EKO hotel sa prestižnim međunarodnim certifikatom Green Globe. Putem eKupona možete za dragu osobu i sebe rezervisati nezaboravan vikend, a uz to uštedjeti 581 KM. U ponudu su uključena tri noćenja za dvije osobe sa doručkom, uz besplatno korištenje Aquaparka, saune, fitness sale, a, u hotelu, naravno, imate i besplatno korištenje interneta.

Hotel Bohinj Park Eco se nalazi na rubu Triglavskog narodnog parka u Bohinjskoj Bistrici. Iznimna lokacija na pragu Julijskih Alpa u netaknutom prirodnom okruženju, i neposrednoj blizini čak četiri skijališta (Vogel, Kobla, Sorica, Senožeta), te blizu prekrasnog Bohinjskog jezera jednostavno djeluje čarobno. Bohinj je pravi raj za aktivnu razonodu i pruža brojne mogućnosti za sportske aktivnosti.

Visokogorsko skijalište Vogel jedno je od rijetkih skijališta gdje se može skijati na prirodnom snijegu sve do sredine aprila. Vogel ujedno predstavlja i prvu planinsku zapreku iznad Jadranskog mora zbog čega je preko zime izložen čestim kvalitetnim snježnim oborinama. Izniman visokogorski ambijent i fantastični pogledi na okruženje prilikom sunčanog vremena oduševit će i najzahtjevnije skijaše.

Ukoliko se odlučite da odsjednete u hotelu Bohinj Park Eco u drugom periodu godine, sigurno ćete i tad biti zadovoljni ponudom. Hotel Bohinj okružen je planinama čije su padine i grebeni prošarani planinskim stazama, te predstavljaju pravi raj za sve izletnike, planinare i za zahtjevnije alpiniste. Zadovoljstvo će pronaći i posjetitelji željni penjanja, s obzirom na to da im u toplim mjesecima u neposrednoj blizini hotela stoji na raspolaganju veći broj prikladnih i dobro opremljenih penjališta. Razveden reljef i iznimno slikovit krajolik oduševit će svakog biciklistu koji može nakon biciklističke ture ohladiti svoje zagrijane noge u kristalno čistom Bohinjskom jezeru, jednom od najljepših jezera koje je kao takvo već bezbroj puta inspirisalo pjesnike, pisce i ostale umjetnike.

Zahvaljujući eKuponu u prirodnim ljepotama Slovenije možete uživati za svega 581 KM. Jedna osoba može kupiti najviše tri kupona, ali je moguće spajanje kupona u skladu sa smještajnim kapacitetima. Kupon se može iskoristiti od 16. novembra do 25. decembra 2012. i od 15. januara do 24. juna 2012. godine.