Putovanja
52

Superjahta s heliodromom može se iznajmiti za 700.000 eura sedmično

Klix.ba
Foto: Titan Broker
(Foto: Titan Broker)
Ako imate viška 700.000 eura, možete iznajmiti najveću superjahtu na svijetu u privatnom vlasništvu. Jahta Lauren L. je duga 90 metara, a u vlasništvu je kompanije Titan Broker.

Ona može primiti 150 gostiju i 45 članova posade, koji gostima osiguravaju izuzetnu i personaliziranu uslugu.

Posada je također na raspolaganju za pružanje ekskluzivnh izleta na neke od najegzotičnijih lokacija. Jahta nudi veoma luksuzan odmor, a može se iznajmiti za 700.000 eura sedmično, bez PDV-a.

Može se pohvaliti i privatnim heliodromom, teretanom i spa centrom te vrhunskim barom na palubi u sklopu kojeg se nalazi prostor za sunčanje i platforma s jacuzzijem. Jahta Lauren L. ima spektar krstarenja od 3.400 nautičkih milja i brzinu krstarenja od 15 čvorova. Tokom ljeta može se naći na relaciji od Mediterana, Kariba, Paname, Brazila i Kostarike.

Posjeduje više od četiri palube s ukupno 20.000 kvadratnih metara. Neki apartmani su veliki do 1.200 kvadratnih metara, a uključuju i balkon, dnevni boravak, najnoviji sistem za zabavu, bračni kalifornijski krevet, garderober, prostrane kupaonice sa spa kadom...

Brod ima još deset luksuznih soba za goste na gornjoj palubi, a sve su opremljene multimedijalnim paketima za zabavu i minibarovima. Postoji još pet dvokrevetnih kabina na glavnoj palubi. U glavnom salonu gosti mogu uživati u autentičnom stilu i opuštati se uz koktele u baru, dok slušaju klavir ili uživaju u jednom od brojnih sjedećih mjesta.

Tu je i dječija igraonica i elitna teretana, koja ima izvrsnu ponudu sportske opreme.