Ljetujte s eKuponom
5

Smjestite se u hotel Astarea i otkrijte čari Dubrovnika

Sponzorirani članak
Ljeto je već odavno stiglo, a vi još niste odlučili gdje ćete na more. Tražite pravo mjesto za odmor? Najutjecajniji bh. portal za grupnu kupovinu eKupon je i ovog puta mislio na vas i omogućio vam da ljeto provedete u Dubrovniku i to sa 50 posto popusta.

Hotel Astarea Dubrovnik je idealna morska destinacija za porodični odmor, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir. Ekupon vam omogućava da uštedite, a pri tome uživate u prirodi na jednoj od najljepših plaža na Jadranu, u suncu i bistrom moru. Kada tome dodamo činjenicu da ćete biti u društvu ljudi koje volite najviše na svijetu, zaključak je da vas čekaju nezaboravan provod i vrhunsko opuštanje.

Otkrijte čari Dubrovnika i hotela Astarea*** za samo 260 KM umjesto 520 KM za dva noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u sobama sa balkonom i pogledom na more. Uživajte u hotelu Astarea***, koji je okružen blagom mediteranskom klimom, tradicijom, ljepotom i gostoljubivosti dubrovačkih ljudi.

Hotel Astarea, smješten uz Dubrovnik u Mlinima, je oaza mira za sve one koji sanjaju o kvalitetnom i zdravom odmoru.

Moderno i dobro opremljen hotel Astarea*** raspolaže sa 369 soba i 4 apartmana u hotelu, depadansima, paviljonima i bungalovima uz samu šljunčanu plažu, kao i pogledom na otvoreno more i otočiće Supetar, Mrkan i Bobara.

Uz restoran, ali i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom zasigurno ćete osjetiti potpuni ugođaj fantastičnog godišnjeg odmora.

Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu. Kuponi se mogu spajati. Jedan kupon vrijedi za dvije osobe.

Uživajte u ljetu sa ponudom eKupona, najposjećenijeg portala za grupnu kupovinu u BiH.