"Udahnite punim plućima"
0

S eKuponom na Vlašić za 52% nižu cijenu

Sarajevo-x.com
Hotel Pahuljica na Vlašiću
Hotel Pahuljica na Vlašiću
Jutros nas je dočekala još jedna atraktivna regionalna ponuda na <a href="http://www.ekupon.ba/">eKupon.ba</a>, bh. web-servisu za grupnu kupovinu na internetu.

Ovog puta vrijedna ekipa eKupona vas vodi na Vlašić. Paket koji je snižen za 52% uključuje noćenje sa doručkom za dvije osobe, neograničeno korištenje bazena i fitnesa te 30 minuta saune. Regularna cijena ovog paketa je 164 KM, dok je na eKuponu samo 79 KM. U cijenu su uračunati boravišna taksa i osiguranje.

Poruka koju nam šalju sa eKupona je: "Udahnite punim plućima, osvajajte brežuljke Vlašića, šetajte, doživite prirodu u njenoj punoj manifestaciji. Čak sto kilometara šumskih puteva, rijeka Ugar i njene pritoke Ilomska i Kobiljska rijeka, nebrojene livade, sve je to nezaobilazan izazov koji možete iskusiti. Odmor, hiking, brdski biciklizam, nordic walking ili jednostavno bijeg od svakodnevnice i tmurnih, maglom prekrivenih gradova, sve to možete doživjeti na Vlašiću!"

Broj kupona je ograničen, a rok za njihovo korištenje je 01.12.2011. godine. Važno je napomenuti da se kuponi mogu spajati, te da za djecu do sedam godina nije potrebna doplata.

Pored ove ponude trenutno se na eKuponu može kupiti i kupon za profesionalno fotografisanje sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima u realizaciji agencije MMS Studio. Ponuda uključuje fotografisanje na dvije lokacije uz studijsku rasvjetu i rekvizite. Također, na ponudi je i obrok za dvije osobe u novootvorenoj pizzeriji Montana, koji uključuje dvije pizze i dva soka.

Do sada je kroz grupnu kupovinu kupljeno preko 4.700 kupona, a građani BiH su uštedjeli više od 82.000 KM.