Putovanja
1

Rezervirajte vaše mjesto pod dubrovačkim suncem

Maštate li o savršenom odmoru na ljetnom suncu uz žubor morskih valova, pjev cvrčaka i zapanjujući pogled na Elafitsko otočje? Tada su Dubrovački vrtovi sunca, luksuzni resort s pet zvjezdica, idealan izbor za vas.

Dubrovački vrtovi sunca, smješteni u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Dubrovnika, koja se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine, luksuzna je oaza koja raspolaže s višestruko nagrađivanim SPA i welness OCCO centrom u kojem ćete pronaći savršenu ravnotežu duha i tijela.

Nakon SPA tretmana, osvježenje možete pronaći na jednoj od privatnih plaža, koje su u naravi, male prirodne uvale, zaštićene od znatiželjnih pogleda. Možda je dovoljno ponijeti dobro štivo i uživati u njemu udobno smješteni pod suncobranom uz jedan od tri prostrana bazena. Uslužno osoblje priredit će vam osvježavajući koktel kako bi doživljaj bio potpun. Bogata gastronomska ponuda u kojoj dominiraju blagi mediteranski okusi može se pronaći u 15 tematskih restorana i barova, koji su smješteni unutar i izvan hotela na atraktivnim lokacijama s prekrasnim pogledom na Jadransko more.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora nudi se sportski centar s nizom dnevnih aktivnosti, kako bi i za vrijeme vašeg odmora ostali u top formi. Uslužno osoblje 24 sata dnevno brine o vašim željama.

Savršeni spoj ove luksuzne hotelske oaze i gostoljubljivosti osoblja rezultirala je nizom nagrada od kojih izdvajamo posljednju, koja dolazi upravo od gostiju. Certifikat izvrsnosti Tripadvisora za 2013. godinu dodijeljen je Hotelu Radisson Blu Resortu & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca. Ova se prestižna nagradu dodjeljuje samo 10% top svjetskih vrhunskih hotela, koji konstantno bilježe visoke ocjene u svim dijelovima ponude od strane Tripadvisor korisnika.

Dubrovački vrtovi sunca mogu postati vaša trajna luksuzna oaza ukoliko se odlučite za kupnju luksuznog apartmana u sklopu rezidencijalnog dijela resorta. Luksuzni apartmani, veličine od 44 do 111 m2, većinom posjeduju privatne vrtove i balkone, smješteni su na izuzetnoj lokaciji s koje se pruža jedinstven pogled na azurno plavo Jadransko more. Izgrađeni su u tradicionalnom mediteranskom stilu, uz šik dizajn interijera, kojima dominiraju tople, blage nijanse i posebno birani detalji, koji označuju diskretan luksuz, stvarajući ugodu svima koje borave u njima. Na usluzi su vam i svi sadržaji luksuznog resorta.

Brižno osoblje zaduženo za upravljanje imovinom vodi brigu o održavanju i iznajmljivanju vašeg apartmana tijekom cijele godine. Vaša jedina briga je kako što kvalitetnije provesti savršeni odmor u Dubrovačkim vrtovima sunca!