Putovanja
98

Relax Tours vas vodi na savršen ljetni odmor

Bodrum
Bodrum
I dalje se puno volimo, mi i vi, stari prijatelji na putovanju, još od davne 1988. Ushićeni ste, radoznali, sretni što se bliži vaš dugo očekivani odmor ali i puni pitanja i nedoumica? Opustite se, zato postoji Relax Tours i iskusan tim zaljubljenika u turizam koji će zajedno sa vama kreirati savršen ljetni odmor 2014.! Stoga, slavimo, živimo, družimo se i uživajmo zajedno i ovo ljeto.

Do sada je 26 uspješnih poslovnih godina iza prve privatne turističke agencije u BiH, Relax Tours, a najljepši poklon su klijenti i povjerenje koje im nesebično ukazuju.

Želimo da i ovo ljeto Relax Tours tim bude Vaš najbolji prijatelj na putovanju, te da zajedničke snove pretvorimo u prelijepe ljetne doživljaje... Znamo da su ukusi Relax Toursovih cijenjenih putnika dosta istančani ali i veoma različiti, stoga su se i ove godine potrudili zadovoljiti i svoje najizbirljivije klijente. Od porodica sa djecom, mladih bračnih parova, omladine, pa i penzionera koji su u potrazi za odmorom svojih snova.

Ove godine, u Relax Toursovom katalogu pronaći ćete do sada najraznovrsniju ponudu za ljetovanje, u koju su uvrštene HIT ljetne destinacije, sa direktnim letovima iz Sarajeva od kojih posebno izdvajamo prekrasnu Tursku sa novim luksuznim ljetovalištima - Bodrum i Marmaris, zatim uzbudljivu Španiju, čarobni Egipat, Italiju, kao i nezaobilazni Jadran.

Samo nekoliko zemalja u svijetu imaju toliku kulturnu raznolikost kao što je ima Turska, a kada svemu tome dodamo i prekrasnu obalu, vrhunske hotele, restorane, onda je slobodno možemo svrstati u jednu od vodećih ljetnih destinacija. Za sve one koji biraju Tursku kao svoje ljetno odredište, ove godine su u Relax Toursu pripremili luksuzna ljetovališta za najzahtjevniju klijentelu kao što su Bodrum i Marmaris sa direktnim čarter letovima iz Sarajeva po nevjerovatnoj cijeni od 799 KM za 10-dnevni aranžman. Bodrum se smatra jednim od najluksuznijih ljetovališta u Turskoj, a okružen divljim planinama, nudi panoramu istorije, mitologije i spektakularnog krajolika.

Svjetski i turski jet-set bira upravo Bodrum kao svoje ljetno odredište, a uvjereni smo da ćete se iz vlastitog iskustva uvjeriti zašto je to tako. Ljetovalište Marmaris kombinuje prirodnu ljepotu sa zapanjujućom radošću življenja. Čuveno po svom noćnom životu, smatra se najekstravagantnijim ljetovalištem na južnoj obali. Perfektan za sve starosne skupine, Marmaris je jedan od najpoznatijih ljetovališta u Turskoj. Kao i svake godine, pripremili su također i ponudu sa mnoštvom hotela u gradovima kao što su Antalyja, Alanyja, Kemer, Side i Belek (na upit kod Relax Toursovog osoblja). Međutim, za razliku od područja Antalyje u kojoj je razvijen masovni turizam, Bodrum i Marmaris su ekskluzivna ljetovališta koja biraju visoke klase kao svoje ljetne destinacije. Bilo koje odredište da odaberete, uživat ćete u uslužnosti i zabavi koju Vam priređuju turski domaćini.

Opšte poznato je da stanovnici BiH destinaciju Egipat odmah vežu za Relax Tours, budući da je to destinacija na koju već 14 punih godina ova agencija uspješno šalje prepune čartere putnika iz BiH i regije. Do sada je sa Relax Toursom u Egipat otputovalo 37.837 putnika što Vam daje garanciju za ugodan i bezbrižan ljetni godišnji odmor sa ovom renomiranom turističkom agencijom. Egipat je destinacija za koju su se specijalizirali, te za koju su svoje usluge doveli do savršenstva, a Vama će i ovoga ljeta predstaviti sve čari ove kolijevke civilizacije u koju milioni turista hrle svakoga ljeta. Ali ono zbog čega milioni turista biraju Egipat kao svoju destinaciju za ljetovanje je prekrasno kristalno čisto Crveno more, koje zapljuskuje mekane pješčane obale Hurghade. U Hurghadi Vam se nude svjetski poznati hoteli Sheraton, Hilton, Movenpick, Marriott, Kempinski, ali po veoma pristupačnim cijenama, jer u Egiptu dobijete najviše za svoj novac.

Ono što je proteklih nekoliko godina privuklo veliku pažnju naših turista jeste putovanje kojim su oni imali priliku ujedno posjetiti Sloveniju, Italiju, Francusku i Španiju, uz najljepši dio Azurne obale. Stoga je Relax Tours, i ove godine uvrstio i svoju uzbudljivu turu luksuznim autobusom prema prekrasnoj Španiji, gdje ćete pored uživanja u prelijepim plažama obići i znamenitosti pomenutih zemalja, a osmijesi vam neće silaziti sa lica..

U Italiju se naprosto zaljubite na prvi pogled kao i u njeno veselo i nasmiješeno stanovništvo. Italija ima sve ono što će Vaš odmor u ovoj zemlji učiniti besprijekornim: prekrasne pješčane plaže, čisto more, savršenu klimu i izvrsnu kuhinju. Svoje putnike Relax Tours također individualno vodi na najljepši dio Tirenskog, Jonskog i Jadranskog mora regije Puglia....

I na kraju tu je i široka ponuda za Jadran na kojem ćete, nadamo se, i ove godine uživati, a posebno izdvajamo Hotel Komodor u Perni, kod Orebića u kojem možete boraviti po cijeni od 46 KM, na bazi usluge polupansiona. Odaberite svoju željenu destinaciju, a ostalo prepustite iskusnom timu zaljubljenika u turizam koji će za Vas kreirati savršeno ljeto 2014...

Vaš pravi ljetni kurs, Relax Tours...