Putovanja
56

Razmišljate o ljetnom odmoru? VTA ima hit!

Uvijek su razne dileme gdje putovati, s kojom agencijom, koliko planirati novca za određenu destinaciju? Turska, Grčka, Hrvatska, Albanija, Crna Gora, BIH, Italija, Dubai...

Vrijeme je za odmor. Vrijeme je za uživanje u čarima sunca i mora. Vrijeme je za ljetovanje. Vrijeme je za Vaš izbor u VTA – Ventura Travel Agency.

U raznovrsnoj ponudi izdvajamo odlazak u još neistražene krajeve Albanije. Zemlja koja se razvija nevjerovatnom brzinom i nudi odmore iz snova. Budite baš Vi dio nezaboravnog provoda i ljetovanja u Albaniji u gradu Durresu. Već po cijeni od nevjerovatnih 389,00 KM na bazi 7 noćenja sa doručkom i i prijevozom iz Tuzle, Zenice, Sarajevo i Mostara i to u hotelima sa četiri ili pet zvjezdica. Osigurani popusti za djecu do 12 godina do 50 posto popusta.

Standard svakodnevnice na destinaciji prilagođen našim okolnostima, gdje uz piće ili kafu od 1,00 KM imate nadohvat ruke sve što Vam treba. Uključene ležaljke na plaži iz hotela direktno u more, odabir ove godine neka bude definivitno hit destinacija - Albanija!

Bugarska, jedno od najljepših ljetovališta na obalama Crnog mora, sigurni smo da će ispuniti Vaša očekivanja i učiniti baš ovo ljeto za pamćenje. U tri termina po cijeni od 389,00 KM.

VTA je imala i poseban charter let za Antalyu po cijeni od 995,00 KM sa svim taksama, 8 dana, all inclusive usluga, ali je već popunjen u prvoj minuti. Dokaz da je VTA vodeća agencija u regionu.

Za svačiju dušu VTA ima ponudu.

Ukoliko planirate sa porodicom provesti divan četverodnevni odmor u Veroni uz odličan provod u zabavnom parku Gardaland, po cijeni već od 235,00 KM i pri tome posjetite čari Verone – grada neostvarene ljubavi. Jedinstvena cijena uz adrenalinski provod i odmor.

Jedna od povoljnijih destinacija, gdje trebate osjetiti čari orijenta, hiljadugodišnje ulice ispunjene prekrasnim bazarima i veličanstvenim džamijama, Istanbul je pravi izbor za Vas i to po nevjerovatnim cijenama 7 dana 399,00 KM bilo da želite doći do te destinacije avionom ili autobusom.

Još mnogo toga možete pronaći u agencijama Ventura Travel u Sarajevu, Mostaru ili Travniku, na Facebooku ili zvaničnoj stranici www.vta.ba.

Na Vama je da napravite izbor a na nama da Vas odmor učinimo najboljim do sada. Uz odgodna plaćanja do 12 mjeseci ljetovanje uz VTA – Ventura Travel je ljetovanje iz snova!