Putovanja
13

Raj za poziranje i fotkanje: Bogati klinci čekaju u redu za posjetu hotelu na Tajlandu

Klix.ba
Foto: Instagram
(Foto: Instagram)
Nepregledno plavetnilo iz prekrasnih bazena, luksuzne vile i minijaturni dizajn čine ovaj "fotogenični" hotel na Tajlandu idealnim mjestom za mlade bogataše. Dok piju šampanjac, odmaraju se na ležaljkama i uživaju u prelijepom pogledu na more, oni objavljuju fotografije na Instagramu.

Hotel je otvoren u novembru prošle godine i već mu je dodijeljeno pet zvjezdica. Posjeduje savremene apartmane na luksuznim jahtama. Ukupno ih je 43, a sastoje se od jedne, dvije ili tri spavaće sobe.

Ovo je raj za Instagram zvjezdice koje žele da pokažu svoj luksuzni način života. Namještaj u apartmanima je italijanske proizvodnje, a pruža savremeno okruženje za Instagram fotografije.

Ambijent je potpuno suprotan onome što se uobičajeno može vidjeti na Tajlandu. S obzirom na to da je hotel izuzetno luksuzan, na njegovu posjetu čeka se u redu. Ukoliko se mladim bogatašima posreći da mogu uživati u njegovim raskošima, zabavljat će ih svjetski poznati DJ-evi i uživat će u dobroj muzici.

Boravak u prvoj klasi ovog hotela nije nimalo jeftin. Soba s pogledom na more koja uključuje doručak košta 520 funti za noć.