Neodoljiva ponuda na eKuponu
9

Okusite čari Firence i uživajte s dragom osobom

Sponzorirani članak
Svaki ljubitelj umjetnosti jednostavno mora posjetiti i doživjeti Firencu. Najpopularniji portal za grupnu kupovinu eKupon vam omogućava da okusite čari talijanskog gradića za samo 624 KM. Uživajte pet dana sa vama dragom osobom.

Malo ko može ostati ravnodušan pred ljepotama brežuljcima okruženog grada, smještenog na sjeverozapadu Italije. Firenca se često naziva i kolijevkom renesanse, a većinu svog blaga duguje srednjem vijeku, prvenstveno porodici Mediči.

Iskoristite ponudu na eKuponu i posjetite katedralu Santa Maria del Fiore, galeriju Uffizi, crkve San Lorenzo, Santa Croce i Santa Maria Novella, palaču Pitti, trg Piazza della Signoria, Ponte Vecchio i brojne druge znamenitosti.

eKupon vam nudi 52 posto popusta za pet noćenja sa doručkom u Firenci u Bed&Breakfast hotelu Relais Firenze Stribbert za dvije osobe. U ponudu su uključena i dva bicikla za sve dane Vašeg boravka u Firenci.

Relais Firenze Stibbert je elegantni Bed&Breakfast hotel u neposrednoj blizini historijskog i poslovnog centra, kao i Careggi i Meyer bolnice. Ovdje možete doživjeti toplu i ljubaznu atmosferu i iskoristiti blagodati prekrasnog i šarmantnog hotela.

Smješten u središtu mirnog i elegantnog okruga, Stibbert je idealno utočište nakon napornog radnog dana ili dugog obilaženja mnogih turističkih atrakcija koje Firenca nudi.

Vlasnici Relais Stibbert Marco i Ylenia, odgovorit će na Vaše zahtjeve, nudeći istovremeno vrhunske i udobne sobe, koje dolaze sa en-suite kupaonicom, Wi-Fi, LCD TV te kućanskim aparatima.

Doživite Firencu samo preko eKupona za samo 624 KM umjesto 1331 KM.