Putovanja
0

Najbolje destinacije za "zimski medeni mjesec"

Sarajevo-x.com
Dablin
Dablin
Za sve one koji su se nedavno vjenčali ili kojima je želja da u bračne vode zaplove u zimskom periodu, britanski magazin Brides odabrao je nekoliko destinacija za "zimski medeni mjesec". Najbolji gradovi za romantičan medeni mjeseci tokom zimskog perioda, prema navodima magazina, nude mnoštvo sadržaja za supružnike.

Dablin Iako je prema mišljenju nekih Dablin grad za provode i za one koji traže kratke ljubavne afere, glavni grad Irske jednako je dobar za mlade bračne parove. Grad je zabavan, romantičan, mještani su ljubazni, a brojni hoteli pružaju izvanredan ugođaj u svojim apartmanima za parove na medenom mjesecu.

Helsinki Grad u kojem vlada opuštajuća atmosfera tokom zimskih dana pruža poseban ugođaj za sve one željne romantike i komfora. Stoga je glavni grad Finske odlična destinacija za parove koji su tokom snježnih dana stupili u brak. Mnoštvo izvanrednih restorana i malih cafea upotpunit će romantičnu atmosferu.

New York Grad u kojem nikada ne smijete biti umorni i pospani je New York i stoga odlično mjesto za sve mlade bračne parove koji žele iskoristiti svaku minutu sa svojim partnerom u dobroj zabavi i romantičnim izlascima. Obilaskom brojnih kulturnih znamenitosti i noćnim izlascima neće se desiti da jedna minuta vašeg medenog mjeseca bude neiskorištena.

Buenos Aires Za sve one koji se odluče vjenčati u decembru ili januaru, Buenos Aires odlična je destinacija za medeni mjesec. Odlične umjetničke galerije i veliki izbor za provođenje odmora upotpunit će doživljaj i medeni mjesec učiniti kompletnim.