Putovanja
0

Nagradna igra portala Furaj.ba: osvojite putovanje u Njemačku za dvoje

Za sve one koji žele negdje otputovati, a nikako da istovremeno izdvoje vrijeme i novac, portal Furaj.ba je u saradnji sa Lufthanom i Turističkom zajednicom Njemake pripremio nagradnu igru u kojoj sretni dobitnik osvaja putovanje avionom za dvije osobe na bazi dva noćenja sa doručkom.

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je odgovoriti na 5 pitanja i popuniti obrzac za prijavu i uz malo sreće moguće je osvojiti putovanje u Minhen, njemačku prijestolnicu životnog stila.

Nagradna igra traje od 01. 12. 2015. do 20. 12. 2015. godine. Vrijeme putovanja ne bi trebalo predstavljati problem jer je nagradu moguće iskoristiti sve do 1. decembra 2016. godine. "Godina dana je pred vama, sigurno ćete naći vremena. I da, držimo vam fige i želimo sreću", poručuju iz portala Furaj.ba.

"Letite sa Lufthansom do Minhena, a potom posjetite jedan od najljepših trgova, uživajte u engleskoj bašti, mnogobrojnim muzejima ili u obilasku Alianz Arene. Za kraj dana opustite se u nekoj od čuvenih pivnica" - također navode organizatori nagradne igre.