Nakon Francuske i Hrvatske
0

Hotel za nudiste uskoro i u Njemačkoj

Sarajevo-x.com
Prvi nudistički hotel u Njemačkoj uskoro će biti otvoren u njemačkom gradu Freudenstadtu, piše britanski Telegraph.

Gosti prvog nudističkog hotela moraće odjeću ostavljati na recepciji i cijelo vrijeme boravka neće smjeti imati na sebi niti jedan komad odjeće,jer inače će 'biti zamoljeni da napuste hotel'.

'Nadamo se da će otvorenje hotela biti što prije jer ovo je ipak prvi hotel te vrste u Njemačkoj', izjavila je Silvia Probsthain, šefica osoblja u novom hotelu Rosengarten.

Hotelska pravila nalažu da prije korištenja stolice ili naslonjača svi gosti koriste ručnik, a sve seksualne ili slične aktivnosti su u sobama za zajednički boravak strogo su zabranjene. Gosti će u protivnom morati napustiti hotel.

Turistička zajednica u Freudenstadtu nije previše oduševljena otvaranjem hotela, i izjavili su da bi više voljeli da se radi o hotelu 'normalnog koncepta'.

U susjednoj Švicarskoj u modi je i nudističko planinarenje, a mještani dvaju sela na planini Harz također nisu presretni i i rekli su da žele označene staze za 'normalne planinare' i za nudiste.

Hotel Rosengarten prvi je hotel za nudiste u Njemačkoj, ali u zemljama Skandinavije, te južnoj Francuskoj i Hrvatskoj odavno postoje takvi ugostiteljski objekti, dodaje Telegraph.