Putovanja
0

Gradovi s najljepšim ženama

Sarajevo-x.com
Jasno je da se o ukusima ne raspravlja, ali na drugoj strani ljepota je univerzalna i neupitna. Ako se pitate gdje pronaći najljepše žene na svijetu, evo nekoliko lokacija koje predlažu editori na AskMen.com. Iako je činjenica da su zaobišli neke od bitnih gradova za ovu listu, kao što je Buenos Aires, Johannesburg ili Kairo, vrijedi pogledati šta imaju za predložiti.

10. Hong Kong, Kina

Prema mnogim ljudima, ovo je mjesto glamuroznije od Pariza, užurbanije od Londona i brže se razvija od New Yorka. Najbolji dio Hong Konga je tamo gdje se modeli i glumice odmaraju nakon napornog rada. Na ovom otoku možete pronaći sve više Kineskinja, a na zabavu koja se ovdje nudi pozvane su i sve ostale ljepotice iz Japana, Tajlanda i Vijetnama, kao i drugih obližnjih zemalja.

9. Tel Aviv, Izrael

Turistima nije mnogo trebalo da uvide kako Tel Aviv ima mnogo divnih žena. Ispunjen noćni život, odlične vremenske prilike i sjajne plaže samo su tri stavke zbog kojih se treba radovati. Ovdje ćete uvidjeti da ono što vrijedi za muškarce, vrijedi i za žene. Na šta se tačno misli? Evo na šta. Mnoge žene vole muškarce u uniformi, zar ne? A Izrael ima i mnoštvo seksipilnih dama koje su u vojnoj uniformi. Očaravajuće zelene oči, super oblikovane figure, prelijepa tamna koža i duga kosa - to su Izraelke.

8. Montreal, Kanada

Možda je u pitanju francusko-kanadski šmek ili što se u ovom multikulturalnom gradu Evropa susreće sa Sjevernom Amerikom. Možda su razlog i stotine zajednica koje 'padaju' na šarm Montreala. Ipak, jedno je sigurno - ovdje ćete susresti tipove žena toliko različite kao boje u duginom spektru, žene koje prate različitu modu, forme i oblike. Sa toliko univerziteta i koledža, nemoguće je ne primijetiti mlade lijepe žene koje su preplavile grad sa oko dva miliona ljudi. Montreal je definitivno među top deset gradova sa najljepšim ženama, a i vozač Formule 1 David Coulthard bi se s ovom konstatacijom složio.

7. Štokholm, Švedska

I ovdje je mnoštvo univerziteta i mladosti na ulicama zbog čega je Štokholm jedan od gradova sa najboljim noćnim životom u Evropi. Za najbolji provod izaberite Stureplan distrikt ili prođite u južniji dio grada i počastite dame pivom.

6. Miami i Los Angeles, SAD

Ako volite 'plastični' izgled, onda su žene iz Californije kao stvorene za vas. Ako više volite mršavice, onda je tu Miami. Ipak, u Sjedinjenim Državama je više gradova koji se mogu pohvaliti ženama koje se njima šeću. Teško je ne spomenuti New York, Houston, Dallas ili ne daj bože zaboraviti na Las Vegas.

5. Prag, Češka Republika

Prag je poznat po ženama i pivu, ali kome treba pivo kad kraj njega sjedi neka divna žena kao što je model Veronica Zemanova. Možda ona i nije najreprezentativniji primjer, ali jasna vam je bit priče. Prag se smatra jednim od najljepših gradova na planeti tako da vam nema druge do zgrabiti jedan ili dva Pilsnera, uživati u pogledu i nadati se da će vam se posrećiti sa prelijepim praškim djevojkama.

4. Kopenhagen, Danska

Za gradove na ovoj listi glasali su muškarci iz svih krajeva svijeta, ali se najblaženijim osjećaju oni koji su imali priliku da posjete Kopenhagen. Ove visoke lijepe žene učinile su da njihov grad dosta dobro kotira. Samo ponesite rječnik i uživajte.

3. Karakas, Venecuela

Građani Venecuele su veoma prijateljski raspoloženi, tako da je s ovim zanimljivim damama lako stupiti u kontakt. Toliko su lijepe da nema riječi kojima bi se to moglo opisati. Jeste li ikad vidjeli takmičenje u ljepoti gdje Venecuelanka nije bila u finalu? O tome se radi.

2. Milano, Italija

Ovo je jedan od četiri svjetska centra mode, a gdje ima mode ima i ljepote. Milanski modeli su predivni, ali uprkos luksuzu, ima tu još ponešto zbog čega muškarci ovom gradu daju tako visoku ocjenu - Monica Bellucci. Doduše, ona možda i nije kao prosječne žene u ovom gradu, ali pitajte košarkaša Shawna Greena u kojem gradu su najljepše žene. Odgovor će svakako biti Milano.

1. Rio de Janeiro, Brazil

Ova metropola je poznata po dvije stvari - plaže i dame po plažama. A te dame su bez sumnje najdivnija stvorenja na planeti. Naravno, nisu sve one kao Gisele, ali ako posjetite ovaj grad imate velike šanse da vidite buduću Adrianu Lima. Najbolji dio su definitivno noći, a kako ovdje zabava nikad ne prestaje, nemojte se začuditi ako odmor produžite mnogo duže nego što ste planirali.