Putovanja
0

Deset top destinacija za novogodišnju noć

Sarajevo-x.com
Sydney
Sydney
Za mnoge bh. građane biće nemoguće izdvojiti nekoliko stotina maraka kako bi si priuštili nezaboravnu proslavu za novogodišnju noć i radije će iz topline svoga dnevnog boravka ispratiti staru godinu. No, za one koji su u boljoj finansijskoj situaciji donosimo popis deset top destinacija za novogodišnju noć koji je sačinio Yahoo Travel.

Las Vegas, SAD Ovaj grad je poznat po bogatom noćnom životu i svakodnevnoj zabavi, ali za novogodišnju noć, zabava kulminira u Las Vegasu. Brojni gosti upotpunit će doček Nove Godine, a u najpopularnijim klubovima mogu se sresti Paris Hilton, Britney Spears, Lindsay Lohan i mnoge druge slavne ličnosti.

New York, SAD Od 1906. godine hiljade ljudi Novu godinu dočekuje na Times Squareu u New Yorku. Svake godine priredi se velika zabava, a nastupaju i poznate zvijezde. Zabava traje satima tako da svi oni koji se odluče za New York mogu očekivati nezaboravan ulazak u Novu godinu.

Boston, SAD Boston je poznat po tome što priređuje brojne zabave i festivala ne samo 31. decembra već i prvog dana Nove godine. Poznat je Porodični festival, a brojnim vatrometima obilježava se početak nove godine.

Orlando, SAD Walt Disney tradicionalno organizuje brojne ulične zabave za sve stanovnike Orlanda i za sve goste koji se odluče Novu godinu dočekati u Orlandu.

Pariz, Francuska Za doček Nove godine u Parizu potrebno je samo nekoliko boca šampanjca i izlazak na ulicu. Fascinantna svijetla koja svake godine obasjaju Eiffelov toranj upotpunit će doživljaj.

Cancun, Mexico</B> Za sve one koje vole sunce i razdragane mase, Cancun je najbolja destinacija za doček Nove godine.

Miami, SAD Miami je popularna destinacija za odmor, ali postaje i sve traženije mjesto za odlične zabave. U prilog dobrom raspoloženju ide i odlično vrijeme.

Honolulu, Havaji Sunčano vrijeme priredit će toplu proslavu Nove godine, a brojni hoteli svake godine priređuju nezaboravne zabave.

Manila, Filipini Manila ne organizuje jednu centralnu zabavu već priređuje partyje širom grada tako da na svakom koraku postoji ispraćaj stare godine i doček Nove sa nekom drugom tematikom i motivima. Šarolikost proslava i impozantni vatrometi svake godine prirede nezaboravno iskustvo.

Sydney, Australija Sydney svake godine priredi spektakularan doček Nove godine, a 12-minutni vatromet je vrhunac slavlja. Ove godine prisutni će moći vidjeti 30.000 različitih efekata.