eKupon.ba
0

51% popusta na romantični vikend na Vlašiću u hotelu sa 5 zvjezdica

Sponzorirani članak
Hotel Blanca Resort & Spa *****, Vlašić
Hotel Blanca Resort & Spa *****, Vlašić
Vodeći portal za grupnu kupovinu na internetu u BiH eKupon.ba jutros nas je iznenadio sa još jednom atraktivnom regionalnom ponudom. U pitanju je najromantičnija ponuda do sada. Riječ je o ponudi sa 51% popusta na romantični vikend u hotelu Blanca Resort & Spa*****.

Ova atraktivna ponuda uključuje dva noćenja sa doručkom za dvije osobe, korištenje Wellness Zone (bazen, jacuzzi, infrared sauna, aromaterapijska sauna, finska sauna, tursko kupatilo), 2x sportska masaža u trajanju 30 minuta, 2x Base program jahanja uz profesionalnu asistenciju te desert dobrodošlice - čarobni šumski štapić.

Regularna cijena ovog paketa je 400 KM, dok ga preko eKupona možete kupiti za samo 196 KM. Broj kupona nije ograničen, a kuponi se mogu iskoristiti do 17.10.2011.

Hotel Blanca Resort & Spa je smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaone. Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH.

Hotel Blanca Resort & Spa najbolji je wellness hotel u regionu! Prestižnu nagradu Wellness Award 2010. u žestokoj konkurenciji Regionalne Konferencije o Zdravstvenom, Wellness i Spa Turizmu 2010. Hotelu Blanca Resort & Spa dodjelili su eminentni međunarodni stručnjaci i novinari.

Iz eKupona najavljuju iznenađenja kada su u pitanju putovanja i vikend aranžmani te najavljuju i sasvim nove i drugačije vrste ponuda. Do sada je kupljeno preko 14.000 kupona i ušteđeno preko 340.000 KM.