Četveroručna masaža za 33 KM
0

Prva ponuda sa 65% popusta na eKupon.ba

Sarajevo-x.com
Na bh. web servisu za grupnu kupovinu eKupon.ba, koji u prvih deset dana postojanja bilježi veliki uspjeh, objavljena je prva ponuda sa 65% popusta.

Ponuda u kojoj Biomaksima Beauty Salon nudi 65% popusta (platite 33 KM umjesto 95 KM) na četveroručnu masažu prva je ponuda sa preko 50% popusta na eKuponu.

Radi se o četveroručnoj energetskoj masaži koja predstavlja jedinstvenu kombinaciju klasične masaže s dva masera i akupresure pri kojoj se intenzivno vrši transmisija energije, odnosno dotok svježe i otpuštanje stare energije. Ova masaža na optimalan način duboko opušta, intenzivno stimuliše cirkulaciju i limfni sistem te uklanja stres i sve popratne tegobe, dok se dodavanjem esencijalnih ulja postiže dodatna energija i harmonija.

Podsjećamo, eKupon.ba je web servis za grupnu kupovinu na internetu koji svojim kupcima nudi nevjerovatne popuste od 50% do 90% za atraktivne usluge i proizvode u vašem gradu. Da bi se ostvarili takvi popusti ponuda mora uspjeti, tj. mora se prikupiti dovoljno zainteresiranih kupaca. Tek kada se pređe taj minimalni količinski prag ponuda se smatra uspješnom. Rok iskoristivosti kupona je naznačen uz svaku ponudu, a obično je to 30 dana.

Na eKuponu je do sada objavljeno šest ponuda i svaka ponuda je uspjela, tj. prešla minimalni količinski prag. Do trenutka pisanja ovog teksta, ušteđeno je 17.495 KM, a kupljeno 963 kupona.