lifestyle
0

Prijateljice koje bi svaka žena trebala imati

Sarajevo-x.com
Prijatelji su porodica koju mi sami, na osnovu vlastitog izbora sastavljamo. Oni naš život obogaćuju na bezbroj različitih načina; čine nas sretnima, uvijek su tu kada nam je potreban razgovor i prate nas u stopu do kraja života. Često su najbolji prijatelji posve različiti karakteri koji zajedno čine fanatastičnu kombinaciju.

Prijateljica koja vas u svemu podržava Sigurno ste nekada u životu sreli nekoga ko razumije sve vaše postupke ili ste čak prava sretnica pa ovakvu osobu možete ubrajati u svoje najbolje prijateljice. Njena osnovna karakterna crta jeste činjenica da vas nikada ne osuđuju i da vas u svim vašim pohodima apsolutno podržava.

Prijateljica – saputnica U životu je važno imati prijateljicu koja je fleksibilna i koja je uvijek spremna krenuti na ludo i zabavno putovanje u vašem društvu. Ova prijateljica ne brine o tome gdje ćete na svom proputovanju noćiti jer joj ne smeta podnijeti nekoliko dana neudobnog mjesta za spavanje i nedostatka ugođaja vlastitog doma samo da biste zajedno provele nekoliko zabavnih dana.

Prijateljica koja uvijek kaže istinu U životu vam je uvijek potreban neko ko će vas spustiti sa oblaka i ko će vam na najbolji mogući način znati saopćiti istinu, ma kako bolna ona bila. Prijateljica koja to bez izuzetka čini, može se ubrojati u uski krug najboljih prijatelja.

Prijateljica uvijek spremna za zabavu Čak i onda kada se osjećate mizerno i kada danima ne izlazite iz depresije, prijateljica koja se zna zabaviti i koja je uvijek spremna za izlazak do ranih jutarnjih sati pravi je spas.

Prijateljica koja vam nikako nije slična Svaki prijatelj predstavlja jedan dio nas. Stoga je u životu bitno imati prijateljicu koja ni po čemu nije slična nama samima. Takva prijateljstva će vas obogatiti više nego što možete zamisliti.