Oboren rekord
42

Preko eKupona prodato čak 25.960 ćevapa

Sponzorirani članak
Najposjećeniji portal za grupnu kupovinu eKupon.ba je ponovo oborio rekord svojom prodajom i ovaj put zajedno sa svojim poslovnim partnerom prodao čak 1.298 kupona za ćevabdžinicu Petica – Ferhatović. Ovaj podatak ne bi bio toliko efikasan i značajan da ovim povodom nije oboren rekord u prodaji eKupona na području Bosne i Hercegovine.

Ovakvom prodajom eKupon.ba je dokazao svoje liderstvo na području grupne kupovine u BiH te još jednom potvrdio ulogu kvalitetnog poslovnog partnera. Biznis model koji promoviše poslovnog partnera i njegove proizvode tj. usluge i koji svojim korisnicima omogućava nevjerovatne popuste od 50 do 90 posto, već je izrastao u odličan način poslovanja.

Ponuda je trajala sedam dana i za to vrijeme privukla veliki broj zainteresovanih kupaca i novih korisnika.

Sarajevska ćevabdžinica Petica-Ferhatović jedina je ćevabdžinica kojoj je dodijeljen međunarodni certifikat o sigurnosti hrane HACCP, a korisnici su ponovo prepoznali kvalitet ovakve ponude. Taj certifikat dodjeljuje se određenim ugostiteljskim objektima, gdje se vodi poseban sistem kontrole i analize hrane životinjskog porijekla, od proizvodnje, rukovanja, distribucije, prodaje i pripreme hrane, tako da je hrana u ovom objektu u potpunosti sigurna i bez ikakve opasnosti za vaše zdravlje.

Navedena ponuda na eKuponu odnosila se na dvije velike porcije sočnih sarajevskih ćevapa uz 50 posto popusta.

Portal eKupon.ba je kroz kvalitet svojih ponuda dokazao da je već odavno postavio standarde grupne kupovine i način na koji se poslovni partneri mogu kvalitetno reklamirati i bolje prikazati u očima krajnjih korisnika.

Svakodnevno osluškujući želje svojih korisnika na eKuponu možete vidjeti različite ponude počev od putovanja, restorana, salona...

Novitete koje pripremaju još uvijek drže u tajnosti stoga ne dozvolite sebi da propustite neku od nevjerovatnih ponuda, posjetite eKupon.ba, pretplatite se na newsletter ili ponude pratite preko Facebook stranice.