lifestyle
45

Predstavljanje novog Dormeo Air madraca

"Sreća je u zraku", naziv je kampanje u sklopu koje je Dormeo predstavio najinovativnije rješenje za spavanje u proteklih 20 godina.

U društvu brojnih prijatelja i medija, Dormeo je svečano predstavio Dormeo Air, najnoviju generaciju madraca na tržištu Bosne i Hercegovine.

Inovacija dolazi upravo u obliku jedinstvenih Octaspring pjenastih opruga od kojih je madrac sačinjen.

Svaka opruga je izrađena od kvalitetne poliuretanske pjene te protkana kanalima koji omogućuju iznimno veliku cirkulaciju zraka i savršenu udobnost kao ni jedan madrac do sada. Struktura madraca omogućava individualan pristup svakom dijelu tijela, te time savršenu prilagodljivost.

Na predstavljanju novog madraca Kenan Begić, direktor Studio Moderna d.o.o., ovlaštenog uvoznika i distributera Dormeo-a istakao je: "Naši kupci su navikli da Dormeo uvijek misli na njihov dobar san i da prvi na tržište donosi sve inovacije kad je spavanje u pitanju. Dormeo Air je najnovija i najznačajnija inovacija na području madraca, višestruko nagrađivana Octaspring tehnologija. Ovaj superiorni i jedinstveni madrac svakako da će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca i nama je drago da smo upravo mi u Dormeo-u prvi ponudili najbolje rješenje za spavanje na tržištu BiH."

Dormeo Air madrac i zvanično je dostupan kupcima u maloprodajnim objektima Top Shop i Dormeo širom BiH te u Dormeo web trgovini www.dormeo.ba. Jedna od značajnijih pogodnosti koju Dormeo Air ima je i 60 dana probnog perioda te 15 godina garancije.

"Dormeo je brand koji je više od 10 godina prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine, lider na tržištu madraca koji iskustvo spavanja pretvara u jedinstven doživljaj. Dormeo se vodi osmjehom na licu naših dragih kupaca nakon kvalitetno prospavane noći i bira samo najbolje za savršene trenutke opuštanja", saopćeno je iz kompanije.