lifestyle
0

Potvrđeno je, Britney se porodila!

FENA
Britney Spears, 24-godišnja pop zvijezda, u utorak je rodila dječaka u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, dva dana prije prvog rođendana njezina sina Seana Prestona.

Dok je Britney ovo tek drugo dijete, njezin suprug Kevin Federline već ima dvoje djece iz prvog braka s bivšom suprugom Shar Jackson. Kevin i Britney svoju drugu godišnjicu braka slave 18. rujna.

Kako javlja časopis US Weekly, koji je među prvima potvrdio vijest o porodu te pjevačice, Federlineovi su posljednjih mjesec dana proveli pripremajući se za dolazak prinove. Nedavno su završili s pripremama sobe za njihovo novo dijete, obojivši istu u "neutralne boje", budući nisu znali hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu.

The National Enquirer piše kako je Kevin suprugu u bolnicu odvezao u ponedjeljak, 11. rujna, kasno navečer, kako bi se pripremila na carski rez.

Na porodu su uz Britney bile njezina majka Lynn i njezina 15-godišnja sestra Jamie Lynn, dok od Kevinove obitelji navodno nitko nije bio nazočan. Kevin je članove svoje obitelji o rođenju njegova drugog sina obavijestio putem SMS poruka.

Britney je carski rez navodno željela napraviti nešto kasnije, kako bi dijete bilo rođeno na isti dan kada i njezin prvi sin Sean Preston slavi rođendan, no Kevin se s tim nije složio, smatrajući da je bolje da njihova dva sina ne slave rođendan na isti dan.