lifestyle
0

Podrum Marijanović: After Work Party uz gitaru, vino i mezu

Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market događaj je koji ima za cilj doprinijeti kreiranju istinskog prazničnog ugođaja u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Posjetioci Marketa ove godine imaju priliku uživati u još jednom zabavnom programu - After Work Partyju uz vina Obiteljskog podruma Marijanović.

Sarajevsko pivo Holiday Pub će svakog dana od 18 do 20 sati biti odličan izbor za sve one koji se žele opustiti nakon napornog rada. Zvuci gitare, meza i vino Obiteljskog prodruma Marijanović kreirat će relaksirajuću atmosferu na After Work druženju, a zabava će potom biti nastavljena do duboko u noć uz izvođače koji nastupaju u večernjem programu, koji počinje u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o dešavanjima i program izvođača možete naći na oficijelnoj web stranici Marketa www.sahm.ba.