lifestyle
0

Otac malog Davida promijenio mišljenje

Sarajevo-x.com
U nedjelju je Yohane Banda, otac 13-mjesečnog Davida kojeg je usvojila Madonna, izjavio kako u razgovorima s pjevačicom nije shvatio da se mora zauvijek odreći skrbništva nad vlastitim sinom.

Siroti otac je potpisao papire o usvajanju početkom ovog mjeseca kako bi sud u Malavi slavnom bračnom paru odobrio privremeno skrbništvo nad njegovim sinom.

"Mi smo se dogovorili da Madonna i njen suprug obrazuju i paze mog sina kao što su to i činili u sirotištu", izjavio je 32-godišnji neuki farmer koji živi od uzgoja luka i paradajza.

Sve do sada Banda je govorio kako je njegova odluka u najboljem interesu malog Davida, kojem nedostaje majka, te je kritizirao lokalne humanitarne organizacije koje žele spriječiti nezakonito usvajanje.

Banda je još izjavio kako je on bio uvjeren da će se David kada odraste vratiti kući u njegovo selo. Ali nakon razgovora sa direktorom organizacije Child Welfare Services i penzionisanim pastorom, koji posjećuje sirotište, boji se da David više nikada neće biti njegov sin.

"Da su nam odmah rekli da ta žena želi trajno posvojiti dijete, sigurno ne bih pristao, jer ne vidim zašto bih se odrekao vlastitog sina jedinca."