lifestyle
25

Olimpijski hotel Holiday poziva mladence da dožive vjenčanje iz snova sa nevjerovatnim poklonima

Zaplešite svoj prvi ples u prekrasno uređenoj kongresnoj dvorani i ostalim svadbenim salonima hotela Holiday, uživajte u ukusnim jelima po vašem izboru i izvrsno se zabavljajte.

Svim mladencima hotel Holiday poklanja trodnevno bračno putovanje u hotel Croatia u Cavtatu, predsjednički apartman hotela Holiday za prvu bračnu noć i poklon bon za mladenku u Beauty salonu u vrijednosti od 100 KM.

Svadbeni saloni omogućuju Vam nezaboravnu svečanost za 50 do 500 zvanica sa postavkom okruglih stolova uz prostor za ples. Dvorane se mogu urediti i opremiti modernim ozvučenjem i svjetlosnim efektima za kreiranje željene atmosfere.

Za sve goste obezbijeđen je besplatan parking za 200 vozila, a za najmlađe igraonica sa neograničenim korištenjem u toku svadbene proslave. Organizacija svadbene svečanosti je događaj u kojem želimo mladencima pomoći u odabiru svih detalja, te im ponuditi najbolje rješenje za ostvarenje vjenčanja iz snova. U tu svrhu sarađujemo sa profesionalnim agencijama koje se bave organizacijom vjenčanja i wedding plannerom, te smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu organizacije vjenčanja do najsitnijih detalja.

Za mladence i njihove goste osmislili smo pet bogatih svadbenih paketa za najrazličitije ukuse sa posluženjem svečane večere ili švedskog stola sa ili bez uključenih pića. Pored svadbenih paketa nudimo i mogućnost izbora različitih menija sa bogatim izborom hrane po želji gostiju.

Vrijeme trajanja svadene proslave je neograničeno. Ponudu hotela za vjenčanja možete pogledati na web stranici www.holidaysarajevo.ba i Facebook stranici hotela Holiday.

Kontaktirajte nas ili dođite lično i shvatit ćete da se Vaša potraga za vjenčanjem iz snova završava upravo u hotelu Holiday. Rezervacije i informacije na mobitel 061 887 885