lifestyle
0

Odvjetnik Anne Nicole Smith otac novorođene bebe

Sarajevo-x.com
AP
AP
Howard K. Stern, odvjetnik bivše Playboyeve zečice Anne Nicole Smith priznao je da je otac novorođene bebe, koja je tračak nade i izvor radosti ovog para nakon tragične smrti Anninog 20-godišnjeg sina Daniela iz kratkog braka sa Billom Smithom.

Prilikom gostovanja na CNN-u u tv showu "Larry King Live" Stern je objavio kako su kćerkici dali ime Dannie Lynn Hope.

"Iako je izuzetno teško, moramo pokušati nastaviti živjeti. A moram vam priznati, naša beba nam daje snagu." – izjavio je ponosni otac.

Daniel Smith preminuo je 10. septembra prilikom posjete mame i male sestrice koja se rodila samo tri dana prije u bolnici na Bahamima.

Prema policijskim izvještajima nema nikakvih naznaka o samoubojstvu, ali je poznato da je 20-godišnji mladić uzimao male doze antidepresiva Lexapro, jer je nedavno bio hospitaliziran zbog jakih bolova u leđima i depresije.

Stern je također izjavio kako je noć prije njegove smrti Daniel izgledao dobro i uzbuđeno kada je stigao u bolnicu u Nassau.

U jednom trenutku se požalio Sternu da je strašno umoran. "Sada žalim što nisam to shvatio ozbiljno i reagovao na vrijeme." -ogorčeno je izjavio Stern.

Ubrzo nakon toga, njegova majka je primjetila da ne diše. Bolničko osoblje, pa čak i Stern i Smithova pokušali su ga oživjeti, ali sve je bilo uzalud.

Howard K. Stern i Anne Nicole Smith žive već neko vrijeme na Bahamima, gdje su planirali i svoju vezu okruniti brakom.