Manifestacija otvorenog tipa
0

FOTO / Održan Dan vjenčanja u Hotelu Bristol u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Hotel Bristol u Sarajevu je u saradnji sa partnerima u nedjelju organizirao Dan vjenčanja, manifestaciju otvorenog tipa za sve zainteresirane.
Na ovaj dan Hotel Bristol Sarajevo je mladim parovima otvorio svoja vrata raznolikom ponudom kao i interesantnim cjelodnevnim zabavnim programom, kako bi im omogućio da što lakše organiziraju svoj poseban dan. Hotel Bristol je, kao domaćin ove manifestacije, predstavio svoje kapacitete za organizovanje vjenčanja, sale, kao i svadbene torte i slastice.

Svi oni koji su ove nedjelje posjetili Hotel Bristol u Sarajevu imali su priliku uživati u cjelodnevnom danu vjenčanja, upoznati se sa svijetom glamuroznih ili pak onih malo intimnijih vjenčanja. Osim brojnih izlagača i njihovih ponuda, posjetitelje su dočekale promocije na kojima su mogli čuti i brojne savjete.

Salon vjenčanica Destiny je izložio svoju novu kolekciju vjenčanica "La Sposa 2012", a posjetitelji su imali priliku uživati u ponudi mnogobrojnih izlagača, kao što su Balon dekor, cvjećara Agava, MMS studio iz Sarajeva... Za limuzine i oldtimere se pobrinula kompanija Alay, Altinbaš i Oxette za nakit, a Dalila make up za šminku predivnih mladenki.