lifestyle
7

Novi Magazine sa Dubioza kolektivom

Julsko izdanje lifestyle časopisa Magazine donosi vam ekskluzivne fotografije i intervju sa grupom Dubioza kolektiv!
Iako do sada čitatelji ovog magazina nisu navikli na ovakvu naslovnu stranu, redakcija je odlučila napraviti izuzetak. Ekipa Dubioze kolektiv uz Magazine organizaciju provela je jedan dan u selu Mijanovići nadomak Sarajeva, gdje su u odličnoj atmosferi uradili fotografije na kojima izgledaju drugačije od onoga kako ih je publika navikla gledati.

Fotograf Jasmin Fazlagić potrudio se da fotografije budu autentične i prilagođene lifestyle formi, a razgovor sa novinarkom časopisa Magazine protekao je u ugodnom raspoloženju. Ekipa Dubioze složno je nadopunjavala odgovore na postavljena pitanja. U intervjuu možete saznati šta to otkrivaju članovi ovog jedinstvenog benda Brano Jakubović, Vedran Mujagić, Almir Hasanbegović, Adis Zvekić, Armin Bušatlić, Senad Šuta i Mario Ševarac.

U novom, julskom izdanju možete pronaći i savjete kako da spremni odete na plažu – od glave do pete. Kroz shopping listu saznat ćete i kakve kupaće kostime možete pronaći u trgovinama. Na beauty stranama otkrivaju se sve tajne o borbi sa celulitom, ljetnom make upu i njegovanim stopalima.

Pročitajte još i kako se zabavljaju poznate bh. dame različite životne dobi, šta otkrivaju žene koje su doživjele bolnu sudbinu zvanu spontani pobačaj, sa Armom Tanović Branković otputujte u Izmir i upoznajte se sa njegovim ljepotama, usvojite recepte za najbolja jela orijentalne kuhinje, saznajte šta u intervjuu priznaje "prvi glas" Hrvatske – Ivana Vrdoljak Vanna, vježbajte uz profesionalne trenere i okušajte sreću za osvajanje neodoljivih ljetnih beauty proizvoda.