lifestyle
4

Novi broj časopisa Magazine krasi Goca Tržan

U novom, junskom izdanju bh. lifestyle časopisa Magazine čitatelji mogu pročitati zanimljiv intervju sa Gocom Tržan.
Žena, majka, estradna umjetnica čije detalje iz privatnog života svakodnevno upoznajemo kroz portale i novinske natpise, iskreno za Magazine otkriva koliko obraća pažnju na sve to, sjeća li se trenutka kada je poželjela da se razvede, kako njena kćerka podnosi životne turbulencije i kako izgleda kada je loše stvari ipak "slome".

Rubriku "Lica mjeseca" prema izboru redakcije zasluženo krase neke od poznatih ličnosti koje su se svojim aktivnostima istakle u pomoći najugroženijim dijelovima BiH i regiona, pogođenim katastrofalnim poplavama.
Modne i beauty strane časopisa Magazine rezervisane su za ljetne teme, shopping, savjete, fashion novitete i sve ono što će učiniti da zablistate na samom početku sunčanog razdoblja koje slijedi.

U novom izdanju također možete pročitati kakve vas sve kreativne stvari očekuju ako zavirite u srce Baščaršije, a oni koji se odluče po prvi put posjetiti Sarajevo, moći će otkriti posve drugu stranu stare jezgre glavnog grada. Za sve one koji žele svoje tijelo dovesti u formu, Magazine Fitness izazov nastavlja svoju misiju, tako da uz pomoć profesionalaca Fitness Centra Universe možete i vi ispuniti svoju želju. Na putu do savršene figure pomoći će vam i Beauty salon Modis, Weleda kozmetika, Mango, Avon, te Alma Ras.

Dosta dobrog sadržaja, atraktivnih tema, korisnih savjeta, poklona za čitatelje, recepata i noviteta očekuje vas u prvom ovogodišnjem ljetnom izdanju bh. lifestyle časopisa Magazine koji je već u prodaji!