Top Meblo HOMEinfo
0

Nova emisija sa savjetima o uređenju enterijera

Sponzorirani članak
Kako urediti trpezariju, stan, poslovni prostor? Koja su pravila uređenja enterijera, koje boje i materijale koristiti? Koja su osnovna pravila uređenja prostora i na šta sve treba obratiti pažnju prilikom opremanja stana ili poslovnog prostora? Sve su ovo pitanja na koja ćete od prvog dana mjeseca septembra moći dobiti odgovore u okviru emisije Top Meblo HOMEinfo.

Saloni namještaja Top Meblo i fabrika namještaja Standard u saradnji sa agencijom MarkIN počinju sa emitovanjem ove jedinstvene emisije posvećene uređenju Vašeg doma ili poslovnog prostora. Tako će svi gledaoci TV PinkBH od 1. septembra u terminu od 18.20h imati prilike naučiti o pravilnom planiranju prostora i uređenju enterijera, saznati koji su to aktuelni trendovi, ali i dobiti informacije o proizvodima fabrike namještaja Standard i kompletnoj ponudi salona Top Meblo u Sarajevu i Tuzli.

Emisija Top Meblo HOMEinfo svakoga radnog dana na PinkBH TV u 18.20h Vaš je vodič za korisne savjete o uređenju enterijera, ali i mjesto gdje ćete moći naći informacije o akcijskim ponudama svih vrsta namještaja.