lifestyle
0

Najnesretniji Britanac ponovo završio u bolnici

Sarajevo-x.com
John Lyne, koji je proglašen za najnesretnijeg čovjeka u Velikoj Britaniji, po 17. put se nalazi u bolnici. Ovaj put se ozlijedio nakon pada u duboko okno.

Nesretni 54-godišnjak već je doživio 16 teških nesreća. Imao je čak tri teške saobraćajne nesreće, jednom se skoro utopio, jednom se stijena srušila na njega u rudniku, a čak ga je i pogodila munja.

Očekuje se da će Lyne provesti 32 sedmice u bolnici oporavljajući se od posljednjeg nesretnog slučaja. Novine su izvijestile da je ovaj put ozlijedio leđa, lijevu nogu i oba koljena, što je samo mali dio čitave historije njegovih povreda.

"Svi mislimo da je to zapravo smiješno. Mislim da ne postoji neki poseban razlog niti objašnjenje zašto mi se te stvari dešavaju. Inače posebno oprezan moram biti na petak 13.", izjavio je Lyne.

Lyneove nesreće su počele još u djetinjstvu. Kao dječak pao je sa konja, da bi ga potom pregazio kombi za dostavu. Kada je bio tinejdžer pao je sa drveta i slomio ruku. Na povratku iz bolnice zbog slomljene ruke, autobus u kome se vozio imao je sudar, a Lyne je opet slomio istu ruku, ali na drugom mjestu. Ta nesreća se desila na crni petak.