lifestyle
0

Najmrži stanovnici New Yorka: Nas, Jay Z i Strokesi

Klix.ba
Anketa u alternativnim novinama <i>The New York Press</i> je pokazala da su ljudima najmrži stanovnici New Yorka rapperi <b><a href="http://www.rocafella.com" target="_blank">Jay Z</a></b> i <b><a href="http://www.stillmatic.com/" target="_blank">Nas</a></b> i rock grupa <b><a href="http://www.thestrokes.com" target="_blank">The Strokes</a></b>.

Nas i Jay Z su prezreni zbog stvaranja verbalnog rata između rappera istoka i zapada pokušavajući u tome kopirati neslavnu sagu Tupaca i Notorious B.I.G.-a. "Ovi rapperi koji se bore otkad znaju za sebe bi se trebali spojiti u jednu ogromnu organizaciju koja će se zvati Notorious S.U.C.K.", pišu ove novine.

S dodatkom na uspjeh 'New Rock Revolutiona', kako to nazivaju Britanci, ove novine su obilježile i Strokese kao New Yorkere koje veoma mrze. "Kada su Strokesi dospjeli do top lista, US Weeklya i međunožja Drew Barrymore, počeli su tragati za nepostojećom scenom New Yorka izražavajući se glupom odjećom iz retro butika i zanemarivanjem pravog rocka – i time su uništili šansu skorog rođenja originalne rock scene New Yorka."