lifestyle
7

Najdeblja žena na svijetu želi smršaviti 226 kg da bi plesala na svom vjenčanju

Klix.ba
Tridesetosmogodišnja Charity Pierce koja se smatra najdebljom ženom na svijetu odlučila je smršaviti kako bi stala u vjenčanicu i udala se za svog zaručnika Tonyja.

Ovoj samohranoj majci iz Iowe rečeno je da treba smršaviti 226 kilograma kako bi joj bila ugrađena želučana premosnica koja bi joj spasila život. Charity trenutno ima 346 kilograma i teško se kreće, ne samo zbog debljine već i otoka koji je uzrokovan lemfedemom.

Charity zbog toga rijetko napušta kuću. U videosnimku ona plače i moli za pomoć. U emotivnom videu kaže kako želi ozdraviti da bi bila uz kćerku kada diplomira.

"Brinem se da ću doživjeti srčani ili moždani udar u snu. Moj san je da imam 88 kila kako bih se udala za svog zaručnika", rekla je Charity plačući.

Njen zaručnik, Tony Sauer, ima 22 godine. Planiraju održati svadbi u kaubojskom stilu, a Charity želi plesati cijelu noć.

"Odlučna sam u tome da se neću vjenčati u kući. Želim hodati i plesati na svom vjenčanu", rekla je ova žena.

Charity također želi ući u TV reality show "Moj život s 200 kilograma" jer smatra da će tamo dobiti adekvatnu pomoć u ostvarivanju svog sna.

Trenutno prikuplja sredstva preko Go Fund Me stranice kako bi se mogla uputiti na operaciju u Texas. Do sada je prikupljeno 2.318 dolara, a krajnji cilj je 5.000 dolara.