lifestyle
140

Na Termalnoj rivijeri Ilidža se otvara Kinderland, dječiji otok pun zabave i veselja

Sponzorisani članak
Termalna rivijera je poznata po tropskim unutrašnjim i vanjskim bazenima, ali uskoro postaje i mjesto na kojem mašta postaje stvarnost. Kinderland je ime dječijeg otoka punog zabave i veselja za sve od 7 mjeseci do 77 godina, mjesto gdje dječija avantura počinje.

Zasigurno ovo je najveća igraona ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regiji koja se prostire na više od 3.000 metara kvadratnih, a otvorenje je zakazano za subotu 21. maja u 12 sati.

Spašavanje princeze od gusara i benglaskih tigrova sa omiljenim likovima iz crtića, osvajanje vrha vulkana Vezuva dok lava uništava sve pred sobom, tobogani, trampoline, jedrenje gusarskim brodom i još puno toga možete vidjeti na dječijem ostrvu.

Kinderland je zabavna i neodoljiva pustolovina za djecu svih uzrasta, a tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland.

Termalna rivijera Ilidža poziva sve da se pridruže veličanstvenom putovanju u zadivljujući svijet mašte, boja, dječijih osmijeha i u jednu sasvim novu avanturu. Mjesto gdje mašta postaje stvarnost, Kinderland – Igraonica & rođendaonica.