Grupna kupovina na bh. webu
0

Na eKuponu prvi mjesec ušteđeno 50.000 KM

Sponzorirani članak
Aktuelna ponuda: 50% popusta na dva cheesecakea i dva cijeđena soka u Torte i to Caféu
Aktuelna ponuda: 50% popusta na dva cheesecakea i dva cijeđena soka u Torte i to Caféu
Bh. web servis za grupnu kupovinu eKupon.ba svjetlo dana ugledao je prije nešto više od mjesec dana. Prvih 30 dana rada ovog servisa ostvaren je veliki uspjeh. Bosanci i Hercegovci su brzo prepoznali sve prednosti grupne kupovine na internetu i zajedno uštedili preko 50.000 KM.

Ukupno je do sada na eKuponu objavljeno 17 ponuda i svaka ponuda je uspješno završena, tj. zacrtani minimalni količinski prag je premašen. Prodano je ukupno preko 3100 kupona, a ponuda koja je najviše privukla pažnje je ponuda restorana Food Office sa 61% popusta za neograničenu količinu hrane i pića u okviru koje je prodano rekordnih 1377 kupona. S obzirom da jedan kupon vrijedi za dvije osobe u Food Office eKupon je doveo 2754 novih gostiju. Ukupno je do sada ušteđeno preko 50.000 KM, što je svakako rekord što se tiče grupne kupovine na bh. webu.

Današnja ponuda objavljena na eKuponu je ponuda sa 50% popusta u okviru koje možete uživati u dva cheesecakea i dva cijeđena soka u Torte i to Cafeu u Importanne Centru. Za nju je već u jutarnjim satima premašem minimalni količinski prag, a u trenutku pisanja ovog teksta prodano je 108 kupona.

Danas je krenula i velika nagradna igra na Facebook stranici eKupon.ba u okviru koje narednih mjesec dana možete osvojiti 20 KM svaki dan! Novac će biti uplaćen na vaš eKupon račun kao eKredit. eKredit možete koristiti kao sredstvo plaćanja za sve ponude koje se objavljuju na eKupon.ba, gdje popusti idu od 50 do 90%. Imena i prezimena sretnih dobitnika će biti objavljena svaki dan u podne na Facebook stranici, a kredit će vam biti dodijeljen odmah. Saznajte više o nagradnoj igri.

Ovom prilikom želimo najaviti da će uskoro biti objavljena i prva regionalna ponuda koja će također nadamo se privući veliki interes javnosti.

Također, najavljujemo skoro širenje i na druge bh. gradove: Banja Luku, Tuzlu, Mostar i Zenicu!

Ne zaboravite se prijaviti na naš newsletter na eKupon.ba i pratiti nas na Facebooku.