Aktivno čak devet ponuda
0

FOTO / Na eKuponu najbolje ponude hrane, putovanja, rekreacije, odjeće...

Klix.ba
Najposjećeniji portal za grupnu kupovinu u BiH eKupon.ba i ovoga puta ima najbolje ponude za sve svoje korisnike.
Ukoliko posjetite eKupon.ba naći ćete nevjerovatne popuste na raznovrsne ponude, gdje će svako pronaći nešto za sebe, te uživati u raznim uslugama, zanimljivim putovanjima, praktičnim i kvalitetnim proizvodima, te odličnoj hrani.

Za sve dame koje uživaju u kvalitetnim i modernim odjevnim predmetima eKupon je, zajedno sa modnim brendom WillONA, pripremio fantastičan popust na kolekciju kaputa. Platite 134 KM umjesto 299 KM i uživajte u najkvalitetnijim kaputima.

Korisnici kojima je potreban bijeg od svakodnevnog stresa svakako trebaju posjetiti eKupon.ba. Ako to učinite možete pronaći fantastičan popust na wellness paket u Hotelu Hollywood. Za samo 21,50 KM umjesto 43 KM moći ćete uživati u bazenu, sauni i slanoj sobi.
Svi oni koji vole uživati u novim i neobičnim okusima definitvno moraju iskoristiti popust koji je dogovoren u fast foodu Twister. Za samo 7 KM umjesto 14 KM uživajte u zabavnim slanim i slatkim twister pizzama i piću za dvije osobe.

Nevjerovatan popust od 50% dobit ćete za porculanske navlake u stomatološkoj ordinaciji dr. Špago. Priuštite sebi najljepši osmijeh po nevjerovatnoj cijeni od 125 KM umjesto 250 KM.

Za najvatrenije navijače reprezentacije najposjećeniji portal za grupnu kupovinu ima ekskluzivnu ponudu u saradnji sa turističkom agencijom Centrotours. Bodrite naše Zmajeve uz 50% popusta na ekskluzivan aranžman u Ljubljani. Platite 120 KM umjesto 240 KM i budite uz reprezentaciju na prijateljskoj utakmici Slovenija - BiH.
Svi oni koji uživaju u kuhanju doći će na svoje kupovinom fantastičnog pomagala pri spremanju najfinijih obroka. Vaš užitak pri kuhanju dodatno će biti pojačan ukoliko platite samo 36 KM umjesto 72 KM za multipraktik od nehrđajučeg čelika sa šest dodatnih dijelova.
Za one koji su željni rekreacije eKupon.ba je osigurao nevjerovatnih 62% popusta u plesnom klubu Astorija: platite samo 15 KM umjesto 40KM i sljedeći mjesec ubacite u brzinu više uz zumbu u Astoriji.
Korisnici koji priželjkuju skijanje i bijeg od gradske vreve definitivno imaju razlog posjetiti eKupon.ba. Platite samo 220 KM umjesto 459 KM i uživajte u ljepotama Rostova u Ski centru Rostovo. Provedite tri nezaboravne noći sa dragom osobom, uživajte u wellnessu i fitnessu, te svakako odličnoj ski stazi.
Već ste svakako navikli da eKupon redovno sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama. Ovoga puta možemo zajedno pomoći Asadu Harbiću da prikupi novac potreban za liječenje kupovinom kupona od 10 KM.

Portal eKupon.ba svakako vam preporučuje da redovno pratite svakodnevne ponude. Kako kažu iz eKupona, spremna su mnoga iznenađenja kako za Valentinovo, tako i za svaki drugi dan. Preporučujemo da pratite novitete i na Facebooku, gdje svakodnevno možete vidjeti atraktivne i nove pnude.