Otmjenost i elegancija
0

Zoe Saldana novo zaštitno lice Avona

Sarajevo-x.com
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Zvijezda filma "Avatar", glumica Zoe Saldana, izabrana je za zaštitno lice novog parfema kozmetičke kompanije Avon. Lijepa, inteligentna i talentovana glumica savršeno pristaje parfemu koji utjelovljuje vječitu otmjenost, ljepotu i eleganciju.

Glumica će u budućnosti na tržištu SAD-a promovisati i ostale kozmetičke preparate, a ovom prilikom je izjavila: "Velika je čast sarađivati s Avonom i mnogo mi znači povezanost s kompanijom koja dijeli moje poglede na svijet i na osnaživanje položaja žene u društvu."

Iz Avona su poručili kako su veoma zadovoljni time što je Zoe postala njihova brand ambasadorica.

"Svaka žena želi biti jedinstvena i nezaboravna, a Zoe to savršeno polazi za rukom. Ona je jedna od najpopularnijih zvijezda u usponu i svojim ulogama ostavlja trajni utisak. Privukla nas je svojom unutrašnjom i vanjskom ljepotom i predstavlja savršenu kombinaciju snage i ženstvenosti", izjavila je Geralyn Breig, jedna od čelnica Avona za tržište SAD-a.

Parfem pod imenom "Eternal Magic" na američkom tržištu će biti dostupan od aprila ove godine, dok će se u Bosni i Hercegovini moći kupiti i prije, od marta, po cijeni od 34 KM.

Nezaboravan miris ovog parfema stvara trajna sjećanja i inspirisan je rijetkom ružom princeze od Monaka. Pristaje misterioznim i privlačnim ženama, bilo gdje da se nalaze.