Moda i ljepota
54

Želi izgledati poput likova iz crtanih filmova: Izvadila šest rebara i imala 11 operacija

Klix.ba
Struk od 35 centimetara
Dvadesetpetogodišnja Pixee Fox sa svojim izuzetno uskim strukom, prevelikim grudima i licem koje poput lutkinog, izgleda kao da je upravo izašla iz nekog crtanog filma.

No, itekako je živa i da bi izgledala ovako potrošila je 119.200 dolara na hirurške operacije. Šokantno je to što je bivša električarka iz Švedske izvadila šest donjih rebara kako bi imala struk od 35 centimetara.

"Ljudi mi često prilaze i govore 'Nemoj me shvatiti loše, ali izgledaš kao nacrtana'. To je za mene kompliment, to je ono što želim postići", rekla je Fox.

Njena inspiracija su, kako kaže, Jessica Rabbit, Aurora iz Uspavane ljepotice i Holl Would iz Cool Worlda. Na Instagramu ima 70.000 pratilaca i tvrdi da im pruža dobar primjer.

"Likovi iz crtanih filmova predstavljaju idealizaciju ženskog tijela. Želim imati uzak struk, a uz to stražnjicu, velike grudi i lijepo lice. Uklanjanje rebara bio je jedan korak ka tome", rekla je.

Pixee sada živi u Sjevernoj Carolini, a prije je živjela s roditeljima i sestrom na farmi pored Štokholma. Ističe da je osjećala kako ne pripada tu i preselila se. Radila je kao električarka da bi zaradila za operaciju nosa, a njen momak joj je platio implantate. Nakon što su se razišli u 2013. godini, postala je opsjednuta izgledom lika iz crtanog filma. Uslijedile su brojne operacije i dvije liposukcije.

"Ugradila" je brazilsku stražnjicu, te napunila botoksom obraze i usne. Operisala je i vaginu gdje su joj odsjekli dio usnica kako bi izgledala manje. Sve operacije finansirala je sama.