Moda i ljepota
0

Zana Marjanović zablistala u autentičnim sarajevskim vizurama

Klix.ba
Zana Marjanović je kao posebna gošća L’Oréala Paris na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu predstavila i najnovije jesenske lookove.

Pored Red carpet Looka, u kojem je zablistala na otvaranju Festivala, samo za Zanu, L’Oréal Paris tim kreirao je Butterfly i Fall look, inspirisani nadolazećim jesenskim trendovima.

L’Oréal Paris vizažisti kreirali su za Zanu Marjanović tri različita looka koja su pokazala i tri različite strane ove talentovane glumice.

Zani je najdraži Butterfly look u kojem je naglasak na precizno iscrtanim očima, što se s lakoćom postiže superlinerima, a zavodljivost u pogledu rezultat je naglašavanja trepavica u vanjskom uglu oka novom False Lash Wings maskarom. Ovaj dramatični look savršeno je upotpunila haljina Matije Vuice, koja je kreirala i haljinu za prvi - Red Carpet look.

Treći look, jednostavnog naziva Fall look univerzalan je i uvijek aktuelan prirodni, nude look. U Zaninoj interpretaciji, on je izuzetno sofisticiran i elegantan, čemu su posebno doprinijeli zemljani tonovi Color Riche Quad sjenila i čarolija Nude Magique BB kreme. Zana uz ovaj look nosi kombinezon Hippy Gardena.

Pozadina Zaninih lifestyle fotografija tri su prekrasne sarajevske lokacije: jedan od najljepših svjetskih mostova "Požuri polako" iza kojeg se nazire Akademija likovnih umjetnosti, ruševine Olimpijskog muzeja i terasa kultnog hotela Evrope s koje se pruža pogled na gotovo cijeli grad.

Zana je istakla da je jako uživala u ovoj saradnji i u svojoj ulozi posebne gošće L’Oréala Paris.