Moda i ljepota
0

Za žene: Osjećajte se sexy!

Sarajevo-x.com
Sigurno je bilo dana kada ste se grozno osjećali i očajnički željeli izgledati sami sebi sexy i privlačno. Nema razloga da se osjećate ništavno, život je prekratak. Zato pripremite se, jer ćete se uz pomoć nekoliko korisnih savjeta osjećati kao najprivlačnija osoba na svijetu.

Odjenite neko sexy donje rublje, čak i ako nema nikoga, osim vas, da to vidi. Izaberite donje rublje u kojem se inače osjećate snažno, sexy i prelijepo. Čipka i saten ispod odjeće na neobičan način budi u vama ove osjećaje.

Plešite, plešite i samo plešite. Bilo da plešete među gomilom ljudi u nekom noćnom klubu ili plešete sami ispred ogledala u vlastitom domu, plešite kao da ste najseksipilnije stvorenje na planeti.

Sredite kosu i/ili nokte. Kada izađete iz salona za uljepšavanje sa savršenom frizurom i/ili savršenim noktima, osjećat ćete se preporođeno i veoma poželjno. Vaše samopouzdanje će svakako skočiti.

Namirišite se. Neki parfemi će odmah učiniti da se osjećate sexy.

Obujte visoke potpetice. Žene zrače seksipilom, kada hodaju u visokim potpeticama.

Priuštite si toplu kupku, zapalite nekoliko mirisnih svijeća i opustite se. Dok opušteno ležite u kadi, razmislite o svim komplimentima koje ste u prošlosti primili i o tome kako zaista izgledate fantastično. Nakon opuštajuće kupke izaberite dobar hidratantni losion i polako, s uživanjem, nanosite ga na kožu.